15 / 05 / 2024

Ömer Kumova İMSİAD

Ömer Kumova İMSİAD

İnşaat mühendisiliği seçen öğrencilerle bir araya gelen Ömer Kumova, öğrencilere seçimlerinin doğru olduğunu söyledi. Kumova, "Türkiye genelinde ortalama 3 defa ev değiştiriliyor." dedi...

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Ömer Kumova İnşaat 420 milyon TL ciro hedefliyor!

Son beş yılda 32 projeyi hayata geçiren Ömer Kumova İnşaat, halihazırda dört konsept projesini de sürdürüyor. Firma, ruhsatı çıkmak üzere olan üç projesi ve Bodrum projeleriyle de 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefliyor.

İnşaat sektörünün ticaret hacmi 7.2 milyar dolara ulaşacak!

BTSO İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu, İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ve BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi Bursa'daki kentsel dönüşümü ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Diyarbakır yatırımcıları bekliyor!

Diyarbakır’da iş çevreleri, Cazibe Merkezleri kapsamında gelecek yatırımcıları bekliyor. "Yatırımcıyı bekliyoruz" diyen TÜMSİAD Şube Başkanı Oğulmuş "Gelsinler yatırım yapsınlar, ortakları da oluruz. Her şeylerine kefiliz” şeklinde konuştu.

Kentsel dönüşümde amaç rant olmamalı!

'Nasıl bir kentsel dönüşüm' başlıklı forum hakkında basın toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, kentsel dönüşümde amacın sadece rant olmaması gerektiğini belirtti.

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Bursa'da 20 yıl vadeli konut kampanyası başladı!

GYODER imzasıyla harekete geçen 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası İMSİAD tarafından Bursa'da da başlatıldı. Kampanyanın konut satışında sürekliliğin devam etmesi için fayda sağlayacağı düşünülüyor.

Bursa'da gündem kentsel dönüşüm!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır ile bir araya geldi ve Bursa'daki dönüşüm projelerini konuştu.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk adına Üsküdar'da yaptırılan, Ömer Öztürk Camii açıldı. Caminin açılışına Bilal Erdoğan katıldı.

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 28 Şubat Sivil Savunma Günü için kutlama mesajı yayınladı. Kutluca, doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğunu belirtti.

Yeşil Bursa'ya yeşil bina yakışır!

Bursa'da yapı kalitesini artırmak için 'Yeşil Bina' ne sağlayabilir?" sorusuna cevap arayan İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile birlikte çalıştay düzenleyecek.

Kentsel dönüşümde 5 hayati nokta var!

İMSİAD, Sismik İzolasyon (Deprem Yalıtımı) Çalıştayı'nda kentsel dönüşümdeki farkındalık oluşturdu. Kentsel dönüşümde 5 hayati nokta olduğunu belirtti.

Sivas'taki imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Sümer Holding A.Ş. adına kayıtlı Sivas ili, Merkez ilçesi, Yapı Mahallesi'nde bulunan bazı parsellerdeki 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğini onayladı.

Ömer Kumova İMSİAD Haberi

Ömer Kumova İMSİAD

İNŞAAT Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kumova, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle söyleşide biraraya geldi. Genç meslektaşlarıyla tecrübelerini paylaşan Ömer Kumova, "Türkiye için inşaat mühendisliği bölümünü seçmekle doğru yaptığınızı söyleyebilirim çünkü Türkiye ortalamalarına baktığımızda, insanlar hayatları boyunca 3 defa evini değiştiriyor. Bazıları doğdu evde ölüyor, bazısı evini 8 defa değişiliyor ama Türkiye genelinde ortalama 3 defa ev değiştiriliyor. Bu ne anlama geliyor dersek de Türkiye'deki konut sektöründe sürekli bir yeni yapılaşma söz konusu. Bu durum, mesleğimiz ve ileride atılacağınız inşaat sektörü için önemli bir ayrıntı" dedi. 


İYİ BİR TERCİH 

UÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde gerçekleşen söyleşide genç meslektaşlarıyla tecrübe paylaşımında bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Ömer Kumova, "Sevgili meslektaşlarım, hayata her zaman hazırlıklı olmamız icap ediyor. Hayat,...