13 / 05 / 2024

Ömer Nesimi Kılıç

Ömer Nesimi Kılıç

Robu İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Nesimi Kılıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde canlanma başladı!

Zorlu Grubu, 2019'u mevcudu koruyarak geride bıraktı. Grubun CEO'su Ömer Yüngül "Bazen mevcudu korumak da başarıdır" dedi. Bu yıl grup üzerinde büyüyecek. CEO Ömer Yüngül, 450 milyon dolarlık yatırım bütçeleri olduğunu ve hareketli bir yıl yaşayacaklarını belirtti…

Nihat Kılıç: Arsa baronlarına geçit vermiyoruz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç, kamu oyunda bir takım kişiler tarafından 'Kaşmer' olarak lanse edilen Aşık Kentsel Gelişim Alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Ömer Dinçkök ile Eylül Deniz Çolak ayrılığının sebebi villa mı?

70 yaşındaki Ömer Dinçkök, 35 yaşındaki yasak aşkı Eylül Deniz Çolak tarafından terk edildi. İddiaya göre ayrılığın sebebi ise sosyetik iş adamının genç sevgilisine istediği 2 milyon dolarlık villayı almaması.

Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’ndan Beykoz'a okul!

Erdoğan’ın bü­yük kı­zı Es­ra ile ev­li olan Be­rat Al­bay­rak, Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’nı kar­de­şi Ser­hat Al­bay­rak ve Ömer Faruk Kal­yon­cu­’y­la bir­lik­te kur­du. Vakfın okul in­şa­atı bit­ek üze­re…

Akmerkez GYO - Ömer Dinçkök davası sürüyor!

Akmerkez GYO, 2013 Yılı Genel Kurul Gündemine ait bazı maddelerin iptali için şirket ortaklarından Ömer Dinçkök tarafından açılan davayla ilgili KAP'a açıklama yaptı. İşte açıklama...

Ömer Dinçkök, Akiş GYO'ya dava açtı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket ortaklarından Ömer Dinçkök'ün 2014 yılına ait Olağan Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemiyle dava açtığını KAP'a bildirdi.

Ömer Dinçkök, Akmerkez GYO'ya dava açtı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket ortaklarından Ömer Dinçkök tarafından 2014 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemiyle dava açıldığını KAP'a bildirdi.

Fazlı Kılıç Kağıthane yatırımlarını değerlendirdi!

Başkan Kılıç’ın mahallelilerin görüş ve önerilerini dinlediği toplantıya başkan yardımcıları Ömer Kır, Hasan Çakır, Şaban Demirel ve meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Çağlayan Mahalle Muhtarı Ali Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Ömer Dinçkök Akmerkez'le ilgili dava açtı!

Dinçkök kardeşler arasındaki yargı savaşları hız kazanıyor. Kardeşlerden Ömer Dinçkök, Akkök Grubu'na bağlı şirketlerde alınan kararların iptali için başlattığı yargı savaşını iki yeni hamleyle hızlandırdı.

Sedat Kılınç: Yurt dışında konut inşa etmek istiyoruz!

Ömer Faruk Hamurcu'nun sorularını yanıtlayan Sedat Kılınç, Kayseri'de büyük ivme yakaladıklarını hatırlatarak, İstanbul ile yurt dışında da konut inşa etmek istediklerini ve araştırmalara başladıklarını bildirdi.

Ömer Nesimi Kılıç Haberi

Ömer Nesimi Kılıç

Robu İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Nesimi Kılıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. Robu İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Robu İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü Hürriyet Bulvarı No:17...