16 / 05 / 2024

Ömer Selçuk Baz projeleri

Ömer Selçuk Baz projeleri

Yalın Mimarlık bünyesinde devam eden mimar Ömer Selçuk Baz kimdir? Mimar Ömer Selçuk Baz, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Ömer Selçuk Baz'ın biyografisi...

Dolar 30 TL'yi görecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba tahmin!

Haziran ayından bu yana dolar kurunda yaşanan artış, vatandaşları meraklandırdığı ve ekonomiyi etkilediği için gündemde yer alıyor. Ekonomistler de hemen hemen benzer ön görüler yürütüyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 olacağı gün hakkında bazı detayları verdi. 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile alakalı yaptığı yorumda: 1 haftalık bir zaman ile yatırımcılara bazı ikazlar yaptı. Yatırım aracı olarak doları değerlendiren  vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kısa bir süre beklemeleri istenildi

Dolarda büyük deprem kapıda! Selçuk Geçer 'Rüzgar bu kez tersten esecek' diyerek, o kara haberi verdi!

Dolarla ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist  Selçuk Geçer, yine bomba gibi bazı değerlendirmeler yaptı. Geçen haftalarda doların sene sonunda 60 TL'yi bulacağını dile getire Selçuk Geçer, bakın bu kez neler söyledi...

Selçuk Geçer FED'in faiz kararını yorumladı, doların göreceği seviyeyi açıkladı!

FED'in 75 baz puanlık faiz artırımı kararını değerlendiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların akıbetine ilişkin önemli uyarılarda bulundu.

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sosyal medya ayağa kalktı

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen Selçuk Geçer’in son dolar tahmini sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer FED'in faiz kararı sonrası dolar için yeni tahminini açıkladı

Fed'in 75 baz puanlık faiz artırımız sonrası ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki günlerde kaç lirayı görebileceğini açıkladı.

İzmir Selçuk'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

İzmir ili, Selçuk ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ziya Selçuk'tan Doğa Koleji'ndeki maaş kriziyle ilgili açıklama!

Doğa Koleji'nde öğretmenlere maaş ödenmediği iddiasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Selçuk, "Bunlar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın dışındaki bazı işlemler. Ama biz görevimiz gereği takip ediyoruz. O konuyla ilgili çözüm süreci çok hızlı bir şekilde yürüyor" dedi..

Selçuk Üniversitesi'nden 'rektörlük konutu' açıklaması!

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörlüğü tarafından rektörlük konutuyla ilgili bazı sosyal medya hesaplarında ve haber sitelerinde yapılan paylaşımların gerçekle ilgisi olmadığını açıkladı.

Selçuk Başak: Emlak piyasası durgun!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, Dolar ve Euro'nun yükselmesine rağmen daire fiyatlarının yükselmediğini belirterek, "Yükseltmiyor çünkü piyasa durgun" dedi.

Selçuk Kütüphane ve Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Selçuk’un önemli bir eksiklerinden biri olan Kütüphane ve Etüt Merkezi temel atma töreni gerçekleşti.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Selçuk Adalet Sarayı'nın yeri hazır!

Selçuk Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı. Toplantıda şu kararlar alındı...

Ömer Selçuk Baz projeleri Haberi

Ömer Selçuk Baz projeleri

Ömer Selçuk Baz kimdir?

Ömer Selçuk Baz, 1978 yılı Almanya Nürnberg doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Antakya'da tamamlayan Ömer Selçuk Baz, mimar.


Ömer Selçuk Baz, lisans eğitimini 2002 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi'nde tamamladı. 2002 yılında yükseklisans çalışmalarına Viyana Teknik Üniversitesi'nde başladı. Öğrenciliği süresince çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmlarda ödüller kazandı. 


Yükseklisans çalışmalarına paralel olarak Atelier Stelzhammerde konut, alışveriş merkezi ağırlıklı olmak üzere çeşitli mimari projelerde görev aldı. 2005 yılında Türkiyede açılan TC Merkez Bankası Bursa Şubesi yarışmasında 1. ödülü alarak ortağı Didem Durakbaşa ile birlikte İstanbul'da Denge Mimarlığı kurdu. 


2005-2010 yılları arasında ulusal ve uluslararası proje ve yarışmalar için tasarımlar üretti. 2011 yılında Yalın Mimarlığı kurdu.


2007 yılında Uluslararası Roland Rainer konut yerleşimi yarışmasında 1. ödülü kazandı.


2006-2009 yılları arasında Uludağ Üniversitesi ve Trakya...