04 / 05 / 2024

Ömer Tekin Zaman ev alma zamanıdır

Ömer Tekin Zaman ev alma zamanıdır

Emlak sektöründe yaşanan durgunluk fiyat artışlarını frenledi. Karatay Emlak Satış Sorumlusu Ömer Tekin "Zaman ev alma zamanıdır" dedi.

Ömer Barlas Ülkü kimdir? Ne zaman genel müdür oldu?

Ömer Barlas Ülkü kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman genel müdür oldu? İşte Ömer Barlas Ülkü ile ilgili merak edilen her şey...

Ömer Karakuş hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor?

Ömer Karakuş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş Bankası’nda hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Ömer Karakuş ile ilgili tüm merak edilenler...

Ömer Demir kimdir? Ömer Demir evli mi?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Ömer Demir kimdir? Ömer Demir kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek?

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanlar, evlerin ne zaman teslim edileceğini merak ediyor. TOKİ’ye ev için başvuru yapan vatandaşlar evler ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabını arıyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, konutları 2 yılda bitirip teslim edeceklerini açıkladı.

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek? Beklenen açıklama geldi

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanların merak ettiği en önemli konu evlerin ne zaman teslim edileceği. Beklenen açıklama TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan geldi. Bulut, 250 bin konut için talep toplama süreçlerinin tamamlandığını belirterek, konutları 2 yılda bitirip teslim edecekler

Kastamonu Bozkurt'taki afet konutları ne zaman tamamlanacak? TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Kastamonu Bozkurt'taki afet konutlarının ne zaman tamamlanacağını açıkladı. İşte Bulut'un o açıklaması...

Ömtek İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ömtek İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tekin tarafından kuruldu.

Niğde-Tepeköy yolu ne zaman bitecek?

Niğde ile Tepeköy arasındaki yol çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde-Tepeköy yol projesinin ne zaman biteceğini sordu..

Ömer Bey'in haremi 24 milyon Euro'ya satıldı!

Osmanlı döneminde Atina’nın güneyindeki Karistos bölgesine vali atanan Ömer Bey’in haremine ev sahipliği yapan, zaman içinde Picasso’nun torunu tarafından satın alınan Petalioi adacığı 24 milyon euroya el değiştirdi

Ömer Bayram İnşaat'tan Adana'da 2 yeni proje!

Daima yenilikçi ve yaratı çözümler üreten Adana'nın köklü inşaat firmalarından Ömer Bayram İnşaat çok kısa bir zaman içerisinde Ömer Bayram Plus ve Aycan Sitesi'nin temellerini atacak.

Ömer Tekin: Zaman ev alma zamanıdır!

Emlak sektöründe yaşanan durgunluk fiyat artışlarını frenledi. Karatay Emlak Satış Sorumlusu Ömer Tekin "Zaman ev alma zamanıdır" dedi.

Ömer Baki Yazıcı: Konut almak isteyenlere fırsat zamanı!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti.

Ömer Baki Yazıcı: Konut almak için fırsat zamanı!

ANİMDEM Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti. Yazıcı, konut almak için, fırsat dönemi olduğunu söyledi.

Ömer Tekin Zaman ev alma zamanıdır Haberi

Ömer Tekin Zaman ev alma zamanıdır

Seçimlerin ardından gayrimenkul sektörünü değerlendiren Karatay Emlak Satış Sorumlusu Ömer Tekin, geçtiğimiz iki seçim döneminde yaşanan ekonomik gelişmeler ile altın ve dövizde yaşanan dalgalanmaların konut sektörünü olumsuz yönde etkilediğini belirtti.


Tekin, piyasadaki durgunluk nedeniyle ev fiyatlarında düşüş yaşandığını, dolardaki artışa rağmen müteahhit firmaların inşaat malzemelerindeki dövize bağlı fiyat yükselişini daire fiyatlarına yansıtmadığını ifade etti.


Tekin "Konut alım satımlarındaki eski hızlılık ve hareketlilik şu anda söz konusu değil. Seçim döneminde yatırımcılar piyasada yaşanan dalgalanmalar nedeniyle altın ve dövize yöneldi. Yatırım için altın ve dövize yönelen Konyalı hemşehrilerim için söylüyorum. Her iki kalem de bugüne kadar kazandıracağını kazandırmıştır. Şimdi gayrimenkule yönelme ve ev alma zamanıdır" dedi.


Yeni...