15 / 05 / 2024

Ömer Uluk

Ömer Uluk

Öz İnanoğlu İnşaat Makine Elektrik Nakliye Petrol Ürünleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi,Ömer Uluk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Sancaktepe'de kuruldu.

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 710 milyon lira ceza! Aralarında emlak ve gayrimenkul firmaları da var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalara 710 milyon lira para cezası verildiğini bildirdi. Ceza kesilen firmalar arasında emlak ve gayrimenkul firmaları da var.

Bakan Bolat'tan fahiş fiyat ve stokçuluk açıklaması: Cezalar katmerli şekilde artırılacak!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat uygulaması ile stokçuluk yapan kişilere ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat cezaların katmerli şekilde artırılacağını söyledi.

Niğde Ulukışla yüksek hızlı tren projesi mecliste!

Niğde'nin Ulukışla ilçesini de kapsayan bir yüksek hızlı tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Karaman-Ulukışla demiryolu hattına ilişkin 5 sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Karaman-Ulukışla demiryolu hattının genişletilmesi ile ilgili çalışmaları TBMM gündemine taşıdı..

Niğde Ulukışla'daki tren istasyonuna ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan köyündeki tren istasyonu meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ulukışla Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

CHP'li Ömer Fethi Gürer, yapımı adeta yılan hikayesine dönen Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatının hâlâ bitirilmemesine tepki gösterdi.

Niğde Zengen-Ulukışla-Pozantı arası duble yol yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Zengen-Ulukışla-Pozantı yolunun duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Ulukışla köylerinin yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesinin bazı köylerinin yol sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 3 sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatına ve ilçenin sağlık hizmeti ile ilgili sorunları meclise taşıdı. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan Gürer, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Niğde Ulukışla Hastanesi ne zaman açılacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Ulukışla ilçesini ziyarette aktarılan sorunları Bakanlara yazılı soru önergesi olarak yansıtacağını belirtti ve Hastane ile İçme suyu konusunda hükümetin hızlı hareket etmesini istedi.

Niğde'de yapılacak havaalanının adı Ömer Halisdemir olacak!

Niğde'de Bor ile Ulukışla ilçeleri arasındaki Emen Ovası'na yapılması planlanan havalimanına 15 Temmuz'da şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı verilecek.

Niğde Ulukışla-Adana Pozantı yol yapım çalışması mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulukışla-Pozantı yol yapım çalışması ile duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

Öz İnanoğlu İnşaat Makine Elektrik Nakliye Petrol Ürünleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz İnanoğlu İnşaat Makine Elektrik Nakliye Petrol Ürünleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi,Ömer Uluk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Sancaktepe'de kuruldu.

Ömer Uluk Haberi

Ömer Uluk

Öz İnanoğlu İnşaat Makine Elektrik Nakliye Petrol Ürünleri Tekstil  Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi,Ömer Uluk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Sancaktepe'de kuruldu.


Öz İnanoğlu İnşaat Makine Elektrik Nakliye Petrol Ürünleri Tekstil  Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 2- Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. 3-Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. 4-Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve aletlerin üretimi, tamir ve montajını yapmak. 5-Her türlü tekstil terbiye makinelerinin  ( Ram...