23 / 07 / 2024

Ömer Ünal zonguldak

Ömer Ünal zonguldak

Zonguldak İdare Mahkemesi, Filyos'ta Ak Parti'li Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın da ortak olduğu şirkete ait olan ve plaj üzerine inşa edilen apartman hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Zonguldak’ta vatandaşlardan TOKİ tepkisi! Konutlar ne zaman teslim edilecek?

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2021 yılının başında inşasına başlanan 197 konutluk TOKİ projesinde müteahhit firmanın işi bırakması nedeniyle aylardır çalışma yapılmadığı ifade edildi. TOKİ konutlarının hak sahipleri konutların halen bitirilmediği gerekçesiyle CİMER’e şikayette bulundu.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Onel Telekomünasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onel Telekomünasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Kemal Şahin, Enes Demirtaş, Furkan Demirtaş, Ömer Ünal ve Uğur Çelik ortaklığıyla kuruldu. 

Ömer Selim Alan kimdir?

Ömer Selim Alan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ömer Selim Alan kimdir? Ömer Selim Alan hangi işlere imza attı?

Ömer Ünal'a ait binanın 2 katı kaçak çıktı!

Zonguldak İdare Mahkemesi, Filyos'ta Ak Parti'li Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın da ortak olduğu şirkete ait olan ve plaj üzerine inşa edilen apartman hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey'de kura çekilişi yapıldı!

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde inşa edilen 394 konut kurayla hak sahiplerine dağıtıldı. TOKİ Proje Uzmanı Süleyman Hilmi Önal, yerel yönetimlerle kentsel yenileme yürüttüklerini vurguladı.

Sümer Holding 6 ilde 7 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından, Balıkesir, Bilecik, Adana, Konya, Zonguldak ve Sivas'ta 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 5 Kasım 2014 tarihinde yapılacak...

TOKİ Zonguldak'ta dar gelirli gazetecileri konut sahibi yapıyor!

TOKİ'nin sarı ve basın kartı sahibi dar gelirli gazetecilerin ev sahibi olmaları için Zonguldak'ta başlattığı projenin temeli Kasım'da tOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut tarafından atılacak..

Kınalı Çağdaşkent'te konutlar bayramda teslim ediliyor! 84 bin TL'ye 3+1!

Kınalı Çağdaşkent projesi kapsamında yer alan konutların teslimatları 4 ay erkene çekildi. Proje kapsamında teslimler Ramazan Bayramı'yla beraber başlayacak. Çağdaşkent projesinde yer alan konutların fiyatları 84 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Mer Grup, İzmir Dikili'de otel ve villalar yapacak!

Mer Grup, Dikilinin Pisa Yarımadasında 800 yataklı 5 yıldızlı bir otel, termal suyun değerlendirileceği 200 yataklı bir rehabilitasyon merkezi ve Hayıtlı Koyunda ise 1000 yataklı 4 yıldızlı bir otel ve 30.000 devre tatil sitesi inşa etmek için harekete

Haluk Levent Ünal kimdir

Bugüne kadar 5 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaatın yeni genel müdürü Haluk Levent Ünal oldu. Galatasaray Lisesinin ardından ODTÜ Ekonomi Bölümünü bitiren Ünal,  uzun yıllar finans ve inşaat sektöründe yöneticilik yaptı

Özyurtlar İnşaat'ın yeni genel müdürü Haluk Levent Ünal!

Konut sektöründe adını Gardencity, Ntepe, Ntowers ve Nmerkez projeleriyle duyuran ve bugüne kadar 5 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat ın genel müdürlüğüne Haluk Levent Ünal atandı

Ömer Ünal zonguldak Haberi

Ömer Ünal zonguldak

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Zonguldak İdare Mahkemesi, Filyos'ta AKP'li Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın da ortak olduğu şirkete ait olan ve plaj üzerine inşa edilen apartman hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal,  daha önce sahil şeridi üzerinde kumsala yapılan ve otel olarak kullanılan apartmanın kendisinin ortak olduğu şirkete ait olduğunu belirtmiş ve binanın imara açık olan alana yapıldığını söylemişti.

Fakat Zonguldak İdare Mahkemesi farklı bir karar verdi. Apartmanın yapımına ilişkin açılan davada yürütmeyi durdurma kararı verildi. Mahkeme, Filyos plajı üzerine yapılan apartmana ilişkin bilirkişi incelemesi talep etti.

Bilirkişi raporunda daha önce 4 kata kadar kısmi yapılaşma izni verildiğini fakat altı katlı binanın bu izne aykırı olduğunu vurguladı.

Bilirkişi raporunda “Binanın 1992 yılında verilen 4 katlı kısmi  yapılaşma...