18 / 05 / 2024

OMSİAD Ercan Ata

OMSİAD Ercan Ata

Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği ( OMSİAD ) Olağan Genel Kurulu ’nda Ercan Ata oy birliği ile yeniden başkanlığa getirildi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 2 il için deprem açıklaması: Biri yüksek deprem çekincesinde, diğeri güvenli!

Milyonlarca kişi yaşadığı şehrin deprem riskini merak ediyor. Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, iki şehir için dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte Ercan'ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama ve gelen yorumlar...

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Prof. Dr. Ahmet Ercan il il işaret etti! Ercan'dan er ya da geç deprem olacak uyarısı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Doğu Anadolu Fayı'na dikkat çekerek gerilmenin sürdüğünü kaydediyor. Dün gece meydana gelen Sivas ve Adıyaman'daki depremlerin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, fay hattına dikkat çekerek önemli uyarılar yaptı.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

İBB'den yeni halk ekmek atağı! İstanbul'da ekmek 5 liraya çıkmıştı

İstanbul'da Üsküdar, Ataşehir ve Kadıköy'de 5 liraya çıktıktan sonra tartışmalara neden olan ekmek fiyatları belediyenin ürettiği halk ekmeğe olan ilgiyi artırdı. Belediye, artan talebe cevap vermek adına yeni bir fabrikayı daha hizmete açacak.

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ali Ersan Işık tarafından kuruldu.

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Bahaş Holding kentsel dönüşüm atağı başlattı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesi ile sektörün gelişimine yönelik öncü adımlar atmaya devam eden Bahaş Holding, kentsel dönüşüm atağı başlattı.

Ata Dekorasyon İnşaat Mimarlık Hafriyat Metal Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Dekorasyon İnşaat Mimarlık Hafriyat Metal Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermeye bedeli ile Bünyami Adıyaman tarafından kuruldu. 

Oms Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oms Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon 517 bin 208 TL sermaye bedeli ile Muhittin Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer, Sıddık Ciğer ve Mehmet Ciğer ortaklığında kuruldu. 

Ataçlar İnşaat konkordato ilan etti!

Servet Ataç Ataçlar İnşaat, sektörde yaşadığı mali sıkıntıdan dolayı konkordato ilan etti. Servet Ataç Ataçlar İnşaat'ın konkordato davası T.C Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

OMSİAD Ercan Ata Haberi

OMSİAD Ercan Ata

Taksim Elmadağ’daki OMSİAD Genel Merkezi’nde düzenlenen 9. Olağan Genel Kurulu toplantısı üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.



Genel Kurul Toplantısında eski dönem Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulunun ibraları sonrası yapılan yeni dönem Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek Üyelerinin seçimleri sonucu, ERSA Mobilya Genel Müdürü Ercan Ata üçüncü kez OMSİAD Genel Başkanı olarak seçildi.

Aynı zamanda TOBB Sektör Meclis Başkan Yardımcısı ve ASO Meclis Üyesi de olan Ercan Ata, önceki dönemlerde olduğu gibi 2015-2018 döneminde de ofis mobilya sektörüne değer katacak projelere imza atacaklarını ifade etti.



Ata, “Ofis mobilyası sektörünü daha ileri taşımak için çıktığımız yolda ilerlemeye devam edeceğiz.  Üçüncü kez teslim aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için yeni dönemde de özveriyle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu yolda tüm üyelerimizin de...