03 / 05 / 2024

Ömür İstanbul basın daveti

Ömür İstanbul basın daveti

Efitaş İnşaat, Eskon A.Ş ve Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ömür İstanbul projesi 22 Eylül’de Esenler Belediye Başkanı Sn. M.Tevfik Göksu beyefendinin katılımıyla basına tanıtılıyor.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

15 bin lira sel yardımı nasıl alınır? İstanbul sel yardımı başvuru şartları neler?

İstanbul'da yaşanan selden sonra 15 bin TL yardım yapılacağı açıklandı. Peki, 15 bin lira sel yardımı nasıl alınır? İstanbul sel yardımı başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

Hanımlar dikkat! Temizlik ve cilt bakım ürünlerine çılgın indirimler geldi!

Türkiye'de en çok rağbet edilen perakende marketlerden BİM 2 Mayıs aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Temizlik, makyaj ve cilt bakım ürünlerinde indirime giden BİM, Mayıs ayına bomba gibi giriş yapmak istiyor. İşte 2 Mayıs indirimli ürünler listesi.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Esenler Ömür Sitesi'nde 10.1 milyon TL'ye satılık 13 daire!

Esenler Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi,  823 ada 38 parselde yer alan Ömür İstanbul sitesinde yer alan 13 daireyi 10 milyon 127 bin TL'ye satıyor...

Esenler Ömür Sitesi'nde 15.7 milyon TL'ye satılık 20 konut!

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi, 823 ada 38 parselde yer alan Ömür İstanbul Sitesi'ndeki 20 konutu 15 milyon 701 bin TL'ye satıyor.

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Kentsel dönüşümde kira yardımı nasıl alınır?

İstanbul'da geçen hafta meydana gelen 5.8'lik deprem sonrasında vatandaşlar hem evlerini hasarlı olup olmadığını kontrol ettiriyor hem de riskli binaların kentsel dönüşümle yenilenmesini istiyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır, şartları neler?

Kayseri'ye Basın Müzesi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentte Basın Müzesi kurulması için düğmeye bastı.

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

İstanbul'da ev yatırımında geri dönüş süresi uzadı!

İstanbul'da gayrimenkul yatırımında geri dönüş süreleri uzadı. Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, İstanbul'da ortalama geri dönüş sürelerinin 22 yıl olduğunu ifade etti.

Ömür İstanbul basın daveti Haberi

Ömür İstanbul basın daveti

Efitaş İnşaat, Eskon A.Ş ve Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ömür İstanbul projesi 22 Eylül’de Esenler Belediye Başkanı Sn. M.Tevfik Göksu beyefendinin katılımıyla basına tanıtılıyor.


Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde inşa edilen Ömür İstanbul projesi 4 Blokta 278 konut ve 3 ticari üniteden oluşacak.


Efitaş İnşaat'ın, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşat ortaklığı ile hayata geçireceği Ömür İstanbul projesi Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde yer alıyor. 10 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde inşa edilecek. 1+1'den 4+1 konut tipine kadar farklı daire seçenlerinden oluşacak olan Ömür İstanbul görücüye çıkıyor.


Program:

Tarih: 22 Eylül Cuma 2017

Yer: Tekstilkent Ramada Otel

Saat: 09:00 Buluşma & Kahvaltı

         10:00 Basın...