29 / 04 / 2024

Omurga Gayrimenkul 

Omurga Gayrimenkul 

Omurga Gayrimenkul 2019 yılı için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu atadı!

Omurga Gayrimenkul, fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2021 yılı değerlemesi için Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Omurga Gayrimenkul, 2021 yılı değerlemesi için Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

GYODER Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta! 

GYODER Akademi'nin düzenlediği Tesis Yönetimi Semineri, 18 Şubat'ta Omurga Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Danışmanı İlhami Akkum'un eğitmenliğinde gerçekleştirilecek...

Yatırımcılar gayrimenkul yatırım fonuna yöneldi!

Omurga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin, konut sektörü yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.  Erktin, konut sektöründe yaşanan durgunluğun gayrimenkul yatırım fonlarına yaradığını söyledi. 

Omurga Gayrimenkul şirket yöneticilerini seçti!

Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. Ufuk Karma Gayrimenkul Yatırım Fonu, fon müdürü, yatırım komitesi üyeleri ve portföy yöneticilerini açıkladı.

Omurga Gayrimenkul 2019 değerleme şirketini seçti!

Omurga Gayrimenkul 2019 yılı için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği'ne ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, Omurga Capital Genel Müdürü Oğuz Kösebay ve Omurga Capital Emlak Yatırımları Direktörü İlhami Akkum'u ağırladı.

Aile gayrimenkul yatırım fonu kurulacak!

Omurga Yapı "Omurga Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu” için dörtte bir talep topladı. Omurga Gayrimenkul Portföy, fon portföyünü oluşturduğunda borsa® halka arz edecek. Şirket ikinci fonunu ise bu sene ihraç etmeye hazırlanıyor...

Aybek Sel, Omurga Portföy Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Daha önce bir çok bankada görev aln Aybek Sel, Omurga Portföy'ün (Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi) Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ihracı yapıldı!

Omurga Portföy, "Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Omurga Portföy Genel Müdürü Kösebay: "İlk fonun yatırımını tamamladıktan sonra ikincisini çıkaracağız" dedi.

Gayrimenkul yatırım fonları tanıtılmalı!

Omurga Gayrimenkul Portföy Yönetimi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin, ihraç edilen ve yatırımcıdan ciddi ilgi bulan gayrimenkul sertifikalarına yapılan tanıtım desteğinin gayrimenkul yatırım fonları için yapılması gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Fonları yabancı yatırımcılar için alternatif olacak!

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü (UNCTAD) 2016 Dünya Yatırım Raporu’nu değerlendiren Omurga Portföy Genel Müdürü Oğuz Kösebay, yabancı yatırımcı için Gayrimenkul Yatırım Fonları’nın (GYF) önemli bir alternatif olacağını söyledi.

Omurga Gayrimenkul Portföy'ün basın toplantısı 1 Haziran'da!

Omurga Gayrimenkul Portföy, güçlü ve deneyimli kadrosuyla fark yaratacak işlere imza atmaya hazırlanıyor. Sektörel hedeflerini ve planlarını anlatmak üzere 1 Haziran 2016 gününde basın toplantısı gerçekleştirecek.

Omurga Gayrimenkul  Haberi

Omurga Gayrimenkul 

Omurga Gayrimenkul Ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. Ufuk Karma Gayrimenkul Yatırım Fonu, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 yılı değerleme kuruluşu atanması hakkında açıklama yaptı. 

Omurga Gayrimenkul'ün 24 Ocak 2019 tarihli, 2019/3 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile Omurga GPYŞ Ufuk Karma Gayrimenkul Yatırım Fonu portföyündeki Maslak 1453 B4 Blok'ta yeralan 236 adet dairenin 2019 yılı değerlemesi için Epos Gayirmenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş'nin; fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2019 yılı değerlemesi için de Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. nin seçilmesine karar verildi.

Omurga Gayrimenkul'ün KAP açıklaması: 
Şirketimizin 24 Ocak 2019 tarihli, 2019/3 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile Omurga GPYŞ Ufuk Karma Gayrimenkul Yatırım Fonu portföyündeki Maslak 1453 B4 Blok'ta yeralan 236...