03 / 05 / 2024

Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu

Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu

Omurga Portföy, "Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Omurga Portföy Genel Müdürü Kösebay: "İlk fonun yatırımını tamamladıktan sonra ikincisini çıkaracağız" dedi.

Omurga Gayrimenkul şirket yöneticilerini seçti!

Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. Ufuk Karma Gayrimenkul Yatırım Fonu, fon müdürü, yatırım komitesi üyeleri ve portföy yöneticilerini açıkladı.

Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ihracı yapıldı!

Omurga Portföy, "Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Omurga Portföy Genel Müdürü Kösebay: "İlk fonun yatırımını tamamladıktan sonra ikincisini çıkaracağız" dedi.

Bor Karma OSB, altyapısını güçlendiriyor!

Niğde Bor Karma ve Deri İhtisas Sanayi Bölgesi'nde bulunan sanayicilerin, ihtiyaçları doğrultusunda OSB'ye basınç düşürücü istasyonlar ve OSB içi dağıtım şebekesinden oluşan yaklaşık 5 milyon TL maliyetle doğalgaz dağıtım tesisi kurulacak.

İzmir'in en büyük ilk karma projesi: Point Bornova AVM!

Dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK imzası taşıyan ve her bir detayını incelikle düşünüp hayata geçirilen Kavuklar Bornova projesi İzmir’in en büyük ilk karma projesi olma özelliğini taşıyor.

Niğde Bor Karma OSB'deki yeni caminin temeli atıldı!

Bor Karma OSB Bölgesi Camii Yaptırma Derneğinin yaptırdığı ve Sanayi bölgesinde bulunan bazı fabrikaları desteği ile yapılacak caminin temeli düzenlenen törenle atıldı.

İş GYO, Tuzla Karma Projesi'nin işletmeci şirketini belirledi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Tuzla'daki Tuzla Karma Projenin işletimi konusunda hangi şirketten hizmet aldığını yayınlamıştır.

İş GYO, Tuzla Karma Projesi'nin işletmesi için anlaştı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Tuzla'da geliştirilmekte olan ofis ve ticari alandan oluşan Tuzla Karma Projesi'nin işletilmesi konusunda bir şirketle anlaşıldığını KAP'a bildirdi.

Piyalepaşa İstanbul'a karma kullanım ödülü!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde 'Highly Commended Award' ödülüne layık görüldü.

İş GYO İstanbul Tuzla Karma Projesi Değerleme Raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Tuzla Karma Projesi Değerleme Raporu Hakkında Raporunu yayımladı. İşte İş GYO Tuzla Karma Projesi Değerleme Raporu...

İş GYO Tuzla Karma Projesi değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., portföyünde bulunan İstanbul'un Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, G22B-17A-1C pafta, 7301 adada bulunan Tuzla Karma Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu KAP'a bildirdi.

İzmir Bayraklı karma projelerle hızla gelişiyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği araştırma, karma projelerle hızlı bir değişim sürecine giren İzmir Bayraklı ilçesinde yatırımların hız kazandığını, bölgenin prestij bölgesi olma yolunda ilerlediğini ortaya koyuyor.

24 GPY gayrimenkul yatırım fonu kuruyor!

Kısa bir süre önce SPK’dan kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor.

24 GPY Türkiye'deki ilk gayrimenkul fonunu kuracak!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birini kurmaya hazırlanıyor.

Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu Haberi

Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu

Omurga Portföy, "Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi.


Omurga Portföy'den yapılan açıklamaya göre, ilk fonunun ihracını duyuran Omurga Portföy’ün ilk yatırımcıları yine Omurga ortakları olacak.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Omurga Portföy Genel Müdürü Oğuz Kösebay, fonun ilk yatırımcılarının Omurga ortakları olduğunu belirterek, "Oluşturacağımız portföyün yaratacağı değere inanıyor ve güveniyoruz." ifadesini kullandı.


Gayrimenkule dayalı varlık yönetimi alanında 2011 yılından bu yana yoğun bir şekilde çalıştıklarını aktaran Kösebay, 2014 yılında kurdukları gayrimenkul portföy yönetim şirketi ile büyüme potansiyeli gördükleri fon piyasasına giriş yaptıklarını kaydetti.


Kösebay, ilk fonun ihraç belgesi onayını 2 Şubat’ta aldıklarını kaydederek, "Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ihracını da önceki gün gerçekleştirdik. Fon büyüklüğünün 200 milyon TL’ye ulaşmasını öngörüyoruz. Kazancı maksimize etmek amacıyla ilk fonumuzu karma gayrimenkul tiplerine...