07 / 07 / 2024

ONAG Yapı Genel Müdürü

ONAG Yapı Genel Müdürü

ONAG Yapı Genel Müdürü bürokratik işlemlerin ve yasal prosedürün dünyada söz sahibi olmuş Türk müteahhitlerinin en büyük sorunları arasında yer aldığını belirtti...

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Onag Narlıdere konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı!

ONAG Yapı Mimarlık Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Narlıdere'de satışlar devam ediyor. Projenin 2023 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

View Yapı Genel Müdürü (CEO) Ali İmran Bozdoğan, dolar ve Euro'daki artışın ardından yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye'deki markalı konut projelerine ilgidinin yükseldiğine dikkat çekti. Metafor Ankara projesine yabancılar ve gurbetçilerden ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

Ev alacaklara uyarı! Fiyatlar artacak!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut almak isteyen İzmirlilere, “Vatandaşlarımız önümüzdeki 3-4 aylık süreyi iyi değerlendirmeli ve faizlerin daha fazla düşmeyeceğini de göz önüne alarak alım yapmalı” diye tavsiye verdi…

Çiğli Nilüfer Ataşehir'de yaşam başladı!

ONAG Yapı ve Hüseyin Divrik ortaklığıyla Çiğli Ataşehir’de inşa edilen Nilüfer Ataşehir projesinin inşaatı tamamlandı ve anahtar teslimleri yapıldı.

Bulut Orman Evleri'nin ön teslimi başladı!

Narlıdere'de hayata geçirilen BulutOrman Evleri'nin ön teslimi başladı. Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Tanyer, "Şehir ile diyaloğu güçlü, doğanın huzuruyla bütünleşen konut projeleri hayata geçiriyoruz" dedi...

ONAG Yapı’nın 3 projesinde yaşam yıl sonu başlayacak! 

ONAG Yapı devam eden Nilüfer Ataşehir, Gültekin Pera ve Sasalı Villaları projelerini tamamlayarak yıl sonuna kadar yaşamı başlatmayı planlıyor.

ONAG Nilüfer Ataşehir lüksü vaad ediyor!

ONAG Yapı, İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Yaşamın Eylül'de başlayacağı projede tüm malzemeler en lüks segmentte kullanıldı..

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

ONAG Yapı'dan 3 projede yüzde 10 indirim fırsatı!

İzmir'de markalı konut üreticisi olan ONAG Yapı Karşıyaka Arkadya Evleri, Sasalı villaları ve ortağı olduğu Gültekin Pera projesinde yüzde 10 indirim yapıldığını açıkladı.

Yeni konut yatırımları için en uygun zaman!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut satışlarının yaz ayları nedeniyle durağanlaştığı şu günlerde yatırımcılar için uygun koşullarda alım yapma olanağı doğduğunu dile getirdi.

ONAG Yapı Genel Müdürü Haberi

ONAG Yapı Genel Müdürü

Bürokratik işlemlerin ve yasal prosedürün dünyada söz sahibi olmuş Türk müteahhitlerinin en büyük sorunları arasında yer aldığını belirten ONAG Yapı Genel Müdürü ve İzmir Müteahhitler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Gültekin, "Sektörümüze elbirliğiyle sahip çıkılmalıdır" dedi izmir Müteahhitler Federasyonu'nun Panuıcak'taki Sürmeli Otel'de gerçekleştirdiği "birlik beraberlik ve dayanışma buluşması"nda sektördeki sıkıntılar ve çözüm önerileri tartışıldı. ONAG Yapı Genel Müdürü ve İzmir Müteahhitler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Gültekin ile buluşmayı ve sektörü konuştuk... 


• İzmir Müteahhitler Federasyonu'nun gerçekleştirdiği birlik ve dayanışma yemeği ile neyi amaçlıyorsunuz? 

Türkiye inşaat Müteahhitleri kendi içinde yeterince organize olamamış, ortak sorunlarım kamuoyunun dikkatine sunamamış ve sorunların çözümü için yetkililere ulaşamamıştır. Sektörel sorunların genelde çözümüne çaba gösterilecek yerde, bireysel çözümlerle yol alınmaya çalışılmıştır. Bu nedenle ticari anlamda rekabet içinde...