04 / 05 / 2024

Onduline Avrasya çatı tadilatı

Onduline Avrasya çatı tadilatı

Uzmanlar, baharla birlikte kış aylarında yıpranan çatılardaki sorunları ortadan kaldırmak ve izolasyon için en önemli unsurun doğru detaylarda doğru malzeme kullanılması gerekliliğine işaret ediyorlar. ..

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın 1996'da piyasaya sürdüğü su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler sayesinde uygulandığı alanlarda yapı elemanlarını sudan koruyor ve güvenliğini de sağlıyor. Sistem, sağlam temelli binalar oluşturulmasına destek sağlıyor.

Avrasya GYO'nun Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO, ''Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Boen İnşaat ve Buryap İnşaat İş Ortaklığı '' ile yüklenici ön sözleşmesi imzaladı. 

TEM Avrasya projesinde 32 derslikli lisenin temeli atıldı!

Fuzul Grup, Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile 32 derslikli TEM Avrasya projesinde yer alan lisenin temelini attı.

Avrasya demir yolu için ilk adım atıldı!

2050 yılına kadar yılda 37 milyon yolcu ve 20 milyon ton yük taşıması planlanan "Evraziya (Avrasya)" adlı dev tren yolu projesi için ilk adımlar atıldı..

Avrasya Fuarı'nda Cam semineri başlıyor!

Avrasya Cam Fuarı ile birlikte eş zamanlı gerçekleşecek olan Glass Performance Days ekibi, ‘Mimarlar ve Tasarımcılar için Cam’ ve ‘Cama Değer Katmak’ konulu iki farklı oturuma imza atıyor.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 8 Mart'ta kapılarını açıyor!

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8-11 Mart 2017 tarihler arasında kapılarını açıyor. Fuar, sektör profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak.

Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı.

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Avrasya Kent Fuarı 24-27 Kasım'da!

REED TÜYAP Fuarcılık bünyesinde 24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Avrasya Kent Fuarı; Türkiye ve dünyanın önde gelen kentlerinden İstanbul’a gelecek olan yerel yönetimleri aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor.

Avrasya Tüp Geçit Tüneli'nde sona gelindi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 2011'de genel müdürken temeli atılan Avrasya Tüp Tüneli'nin açılışına bu kez bakan olarak katılacak. İstanbul'in iki yakasını ikinci kez denizin altından birleştiren proje ile 100 dakikalık yolculuk süresi 15 dakikaya inecek.

Onduline Avrasya, 21. bayi toplantısında yüzde 15 büyüme hedefi koydu!

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 21. Bayi Toplantısını Meksika’nın Mexico City ve Cancun şehirlerinde gerçekleştirdi. Onduline Avrasya, 2015'te yüzde 15 büyüme hedefini bayileri ile paylaştı.

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi 20-21 Nisan'da!

'Yeşil çatı' sistemini Türkiye'de uygulamaya başlayan Onduline Avrasya, bugüne kadar 500 bin metrekare çatıyı yeşillendirerek 200 bin ton karbon salınımını önledi. Şirket IGRA 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi'nin de ana sponsorluğunu üstlendi..

Onduline Avrasya çatı tadilatı Haberi

Onduline Avrasya çatı tadilatı

Uzmanlar, baharla birlikte kış aylarında yıpranan çatılardaki sorunları ortadan kaldırmak ve izolasyon için en önemli unsurun doğru detaylarda doğru malzeme kullanılması gerekliliğine işaret ediyorlar.  Bilindiği gibi kış mevsiminin ve bahar yağmurlarının geride kaldığı yaz döneminde çatılarda tadilat mevsimi yaşanıyor.


 Onduline Avrasya, çatıların uzun ömürlü olmasında kullanılan su yalıtım sistemlerinin önemine dikkat çekerek, Türkiye’nin hakim çatı kaplama malzemesi olan kiremitlerin altında uzun ömürlü ve uzun vadede %100 su geçirimsizliği sağlayacak çözümlere dikkati çekiyor…


Çatı ve cephe tadilatlarının yoğun bir şekilde sürdüğü şu günlerde kullanılacak malzemenin sağlamlık ve su yalıtımı açısından uzun vadede verimliliğinin en önemli unsur olduğuna işaret eden Onduline Avrasya Pazarlama Md. Yrd. Binnur Şimşek,   aktarılan kiremitli çatıların su yalıtımında bugüne kadar yüzbinlerce m2 kiremit altında kendini uzun yıllardır ispat...