05 / 05 / 2024

One Gayrimenkul adres

One Gayrimenkul adres

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Tümer tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

One Click Property Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Click Property Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Gorodıshcheva tarafından kuruldu.

İnvest One Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest One Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Jian Wu Hu ve Radu Captarı ortaklığında kuruldu.

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Abid, Noura Soufı ve Yacıne Cherıfı ortaklığında kuruldu.

Bett One Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bett One Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Taşkın Aydogdu ve Yusuf Kösebaşkan ortaklığında kuruldu.

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin  TL sermaye bedeli ile Xıngyu Weı tarafından kuruldu.

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Korkmaz tarafından kuruldu.

Alpha One Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alpha One Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sayed Nabı Hashımı tarafından kuruldu.

Number One İnternational Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One İnternational Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Abo Smra ve Anjee Al Tal ortaklığında kuruldu.

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Tümer tarafından kuruldu.

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı tarafından kuruldu. 

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

One Gayrimenkul adres Haberi

One Gayrimenkul adres

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Tümer tarafından kuruldu.

One Gayrimenkul İnşaat Tasarım Anonim Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL AMAÇ KONU Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak İNŞAAT AMAÇ KONU İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve...