06 / 05 / 2024

Onel Telekomünasyon kimin

Onel Telekomünasyon kimin

Onel Telekomünasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Kemal Şahin, Enes Demirtaş, Furkan Demirtaş, Ömer Ünal ve Uğur Çelik ortaklığıyla kuruldu. 

Onel Telekomünasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onel Telekomünasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Kemal Şahin, Enes Demirtaş, Furkan Demirtaş, Ömer Ünal ve Uğur Çelik ortaklığıyla kuruldu. 

ADÜAŞ Mersin Erdemli ihalesi Özateş İletişim Telekomünikasyon'un!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin Mersin Erdemli İlçesi, Yemişkumu Mahallesi'nde yer alan 10 bin 154 metrekarelik arsası için en yüksek teklif 770 bin TL ile Özateş İletişim Telekomünikasyon'dan geldi.

Türk Telekom 12 ilde 15 adet gayrimenkul satıyor! 28 milyon 626 bin TL!

Türk Telekom Bilecik, Kastamonu, Bursa, Kırklareli, Samsun, Elazığ, Antalya, İstanbul, Sivas, Kayseri, Ankara ve Konya'da yer alan 15 adet gayrimenkulü 25Kasım 2014 günü saat 14:00'da ihaleye çıkarıyor.

Okan Altyapı Bilişim Telekomünikasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Altyapı Bilişim Telekomünikasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Mumcu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

4 milyon gurbetçi tapu işlemlerini Türk Telekom güvencesiyle yapacak!

Türk Telekom’un yurtdışı çözümü Global Kurumsal Ağ (TTVPN Global) Türk vatandaşlarının da hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.4 milyon gurbetçi tapu işlemlerini Türk Telekom güvencesiyle yapacak.

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

Türk Telekom Global Carrier Awards 2014'te ödül aldı!

Global Carrier Awards 2014 - Küresel Taşıyıcı Ödülleri’nde 'Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını alan Türk Telekom International, aynı zamanda “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülüne de sahip oldu

Türk Telekom Grubu ve SAP anlaşma imzaladı!

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Grubu ve SAP arasında imzalanan anlaşmayla, Türk Telekom Grubu tüm satın alma süreçlerini entegre SAP çözümleri ile tek merkezden yürütecek.

Rekabet Kurulu'ndan Türk Telekom'a soruşturma!

Türk Telekom'un sabit telefon hizmeti kapsamında "Ev Avantaj Tarifeleri"nde uyguladığı fiyatlandırma yoluyla Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un ilgili maddesini ihlal ettiği iddiasını içeren şikayet başvurusu yeniden değerlendirildi

Türk Telekom 11 ilde 15 adet gayrimenkul satıyor! 29 milyon 92 bin TL!

Türk Telekom Bursa, Burdur, Yozgat, Çanakkale, Tekirdağ, Kastamonu, Aksaray, Girsesun, İstanbul, Eskişehir ve Hatay'da yer alan 15 adet gayrimenkulü 6 Kasım 2014 günü saat 14:00'da ihaleye çıkarıyor.

Türk Telekom 319 milyon lira konsolide net kâr elde etti!

Türk Telekomünikasyon AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan 2014 yılı üçüncü çeyrek finansal ve operasyonel sonuçlarına göre, Grubun gelirleri yıllık yüzde 4,4 artışla 3,5 milyar liranın üzerine çıktı.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi Vatantur 1 Şubesi açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi Vatantur 1 Şubesi, Mehmet Demir Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

CFM Mimarlık Telekomünikasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CFM Mimarlık Telekomünikasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Armağan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül 2014 tarihinde Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Onel Telekomünasyon kimin Haberi

Onel Telekomünasyon kimin

Onel Telekomünasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Kemal Şahin, Enes Demirtaş, Furkan Demirtaş, Ömer Ünal ve Uğur Çelik ortaklığıyla kuruldu. 


Onel Telekomünasyon Ticaret Limited Şirketi konusu: 

AMAÇ VE KONU - Her türlü elektrikli, elektronik, mekanik cihazların alımı, satımı, kiralanması, pazarlanması, ithalatı, ihracatını yapmak, bayilik ve distribütörlüklerini almak, tasarım ve üretimlerini yapmak. - Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren başta GSM ve telekomünikasyon sektörü olmak üzere bilimum Resmi ve Özel şirket kurum, kuruluşlarının ihalelerine katılmak, proje taahhütlerini yapmak, söz konusu işler ve ihalelerle ilgili iş ve proje bazında ortaklık, konsorsiyum kurmak, alınan işleri taşere etmek. - Yurtiçinde ve yurtdışında elektronik (telekomünikasyon) cihaz ihtiyaçlarını karşılamak üzere bu cihazların araştırma, üretim, işletme, bakım ve servis hizmetlerini yapmak, mahallerinde...