19 / 05 / 2024

öney proje

öney proje

Öney Proje Tasarım Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 150 bin TL sermaye ile, Mustafa Feyyaz Öney tarafından kuruldu...

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Patika Proje Hizmetleri Ve Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patika Proje Hizmetleri Ve Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Serkan Güney tarafından kuruldu.

Social Emlak Proje Geliştirme Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Social Emlak Proje Geliştirme Ve Pazarlama Limited Beşiktaş’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Güney   Yılmaz tarafından kuruldu.

TOKİ İstanbul Esenler 4. Etap ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 598 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarında hız kesmiyor. TOKİ Esenler'de 598 adet konut inşa edecek. TOKİ, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3. Etap 1. Bölge 598 adet konut inşaatı projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi 6 Nisan'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ İstanbul Esenler 2. Etap 3. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 686 yeni konut geliyor!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi 22 Haziran Pazartesi günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 2. Bölge 578 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Güney Afrika'da nesli tükenmekte olan canlılar için 'Nuh'un Gemisi' inşa edilecek!

Nesli tükenmekte olan canlılar için Güney Afrika'da 'Nuh'un Gemisi' yapılacak. Devasa bir akvaryumu da barındıracak olan bu iddialı proje son teknoloji ile doğanın bir birleşiminden olacak.

TOKİ Esenler 2. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1. Bölge 353 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

öney proje Haberi

öney proje

150 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü mimarlık hizmetleri vermek şehir ve imar planları hazırlamak ve uygulamalarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Kuruçeşme Mahallesi Eski Dolap Sokak NO:6 adresinde faaliyete geçirildi. 26 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mustafa Feyyaz Öney tarafından...