15 / 05 / 2024

Onkoloji Kenti açılışı

Onkoloji Kenti açılışı

AVRUPA’nın ilk, Türkiye’nin en donanımlı LÖSEV Onkoloji Kenti ve Lösante Hastanesi tamamlandı. Onkoloji Kenti, imkanı olmayan kanser hastalarına hayat olacak. Ankara İncekhastanenin açılışı gerçekleştirilecek.

Hatay'daki 500 konteynerli Kore-Türkiye Dostluk Kenti açıldı!

Hatay'ın Antakya ilçesinde Güney Kore'nin de desteğiyle depremzedeler için hayata geçirilen toplamda 500 konteynerli "Kore-Türkiye Dostluk Kenti"nin açılışı yapıldı.

Beklenen İstanbul depremi kenti nasıl etkileyecek? O isim peş peşe açıkladı: Resmen felaket...

Beklenen İstanbul depremi kenti nasıl etkileyecek? O isim peş peşe açıkladı: İstanbul'da herkesin mezar taşı hazır!

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı!

Mersin'de 14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 150 yatak kapasiteli Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı. Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hastanenin Mersin'in değil, çevre illerin de ihtiyacını gidereceğini belirtti...

Pekin Daxing Uluslararası Havalimanı 15 Eylül'de açılıyor! 

Çin'in başkenti Pekin ilçesinde üç yıldır devam eden dev havalimanının inşaatı Haziran ayında tamamlanmıştı. Havalimanının açılışı 30 Eylül olarak planlanıyordu ancak bu tarih 15 gün öne çekildi. Havalimanı 15 Eylül'de hizmet vermeye başlayacak. 

Yelli Camisi 500 yıl sonra ibadete açılıyor!

Bir dönem Menteşeoğulları Beyliği'ne de başkentlik yapan Beçin Antik Kenti'nde bulunan ve bölgede son dönemlerde yaşanan depremlerin de etkisiyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi Yelli Camisi 500 sene sonra ibadete açılıyor

Sakarya Unigarden yarın açılıyor!

Sakarya'da Fixus Yapı imzası ile hayata geçirilen Sakarya'nın en büyük öğrenci kenti Unigarden projesi yarın açılıyor...

Bursa Vakıf Kültürü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Tarih başkenti Bursa’yı, müzecilik anlamında da öncü bir kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Osmanlı’dan günümüze vakıflar ve vakıf eserlerini anlatan Vakıf Kültürü Müzesi’nin açılışı için gün sayıyor.

Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da restoran açılışına katıldı!

Eroğlu, Afyonkarahisar'daki bir restoranın açılış törenine katıldı. Eroğlu, "Afyonkarahisar, termal turizmin ve lezzetin başkenti olduğu gibi aynı zamanda spor turizmi ile sağlık turizminin de başkenti olmuştur." dedi.

Acıbadem, Bodrum'da onkoloji merkezi açtı!

Bodrum’daki Acıbadem Hastanesi bünyesinde kurulan Onkoloji Merkezi’nin açılışına, Acıbadem sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ev sahipliği yaptı.

Dünyanın ilk kitabevi oteli 5 Kasım'da açılıyor!

JAPONYA'nın başkenti Tokyo'da dünyanın ilk kitabevi konseptli oteli açılıyor. 5 Kasım'da kapılarını açacak 'Book and Bed Tokyo' adlı otelde yaklaşık 1700 kitap bulunuyor.

Dünyanın ilk kitabevi konseptli oteli açılıyor!

Japonya’nın başkenti Tokyo’da dünyanın ilk kitabevi konseptli oteli açılıyor. Kütüphane şeklinde tasarlanan otelde kalanlar, gece yatarken de kitaplardan uzaklaşamıyor.

Sabahattin Gazioğlu Onkoloji Hastanesi 23 Mayıs'ta açılıyor!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun temelini attığı Uludağ Üniversitesi bünyesindeki Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, 23 Mayıs’ta hizmete açılıyor. Hastane çocuk Oyun bahçesi şeklinde dizayn edildi

Onkoloji Kenti açılışı Haberi

Onkoloji Kenti açılışı

AVRUPA’nın ilk, Türkiye’nin en donanımlı LÖSEV Onkoloji Kenti ve Lösante Hastanesi tamamlandı. Onkoloji Kenti, imkanı olmayan kanser hastalarına hayat olacak. Ankara İncekhastanenin açılışı gerçekleştirilecek. 


Onkoloji Kenti içinde LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi, bir okul ve bir de otel bulunuyor. Kanser tedavisinde tıbbi yöntemler kadar, moralin de önemli olduğunun altını çizen LÖSEV, gösteri ve tiyatro salonları ve yüzme havuzu ile kanser hastalarına hayattan soyutlanmadan tedavi hizmeti veriyor. LÖSEV lösemi tedavisinde yüzde 100’lük bir başarı oranını hedefliyor. Lösente, hem çocuk hem de yetişkin lösemi ve kanser hastalarının tedaviye tamamen parasız erişebilecekleri bir hastane olacak. 


LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, “Hastanemizi bitirdik ve Türkiye’ye armağan ettik. Şimdi sıra daha büyük tuğlalar koymaya geldi”...