01 / 05 / 2024

Onkoloji Kenti bugün açılıyor!

Onkoloji Kenti bugün açılıyor!

AVRUPA’nın ilk, Türkiye’nin en donanımlı LÖSEV Onkoloji Kenti ve Lösante Hastanesi tamamlandı. İmkanı olmayan kanser hastalarına hayat olacak Onkoloji Kenti bugün açılıyor.



AVRUPA’nın ilk, Türkiye’nin en donanımlı LÖSEV Onkoloji Kenti ve Lösante Hastanesi tamamlandı. İmkanı olmayan kanser hastalarına hayat olacak Onkoloji Kenti bugün açılıyor. Onkoloji Kenti içinde LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi, bir okul ve bir de otel bulunuyor. Kanser tedavisinde tıbbi yöntemler kadar, moralin de önemli olduğunun altını çizen LÖSEV, gösteri ve tiyatro salonları ve yüzme havuzu ile kanser hastalarına hayattan soyutlanmadan tedavi hizmeti veriyor. LÖSEV lösemi tedavisinde yüzde 100’lük bir başarı oranını hedefliyor. Lösente, hem çocuk hem de yetişkin lösemi ve kanser hastalarının tedaviye tamamen parasız erişebilecekleri bir hastane olacak. 



LÖSEV Onkoloji Kenti içinde LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesine ilaveten bir okul ve bir de otel bulunuyor.


Kanser tedavisinde tıbbi yöntemler kadar, moral değerlere de önem veren LÖSEV, hastalar için gösteri ve tiyatro salonları, yüzme havuzu ile sosyal hizmetler de sunuyor.




Aydınlık 


Geri Dön