06 / 05 / 2024

onkoloji kenti nedir

onkoloji kenti nedir

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) "Bir tuğla da sen koy" sloganıyla Ankara İncek'te hayata geçirdiği 100 milyon dolarlık onkoloji kenti açılış için gün sayıyor..

Lösev 2'nci onkoloji merkezi kuracak!

LÖSEV, yeni inşaa ettiği Onkoloji Kenti’nde 18 ülkeden lösemiyi yenen çocukları ve annelerini ağırladı. Kutlamada LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, ikinci bir onkoloji merkezinin sözünü verdi.

LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi açıldı!

LÖSEV Onkoloji Kenti ve LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi, düzenlenen çeşitli etkinliklerle açıldı. Üstün Ezer, LÖSEV'in 16 yıl önce bir masa ve bir sandalye ile kurulduğunu ve devlet desteği almadan bugünlere ulaştığını söyledi.

Onkoloji Kenti bugün açılıyor!

AVRUPA’nın ilk, Türkiye’nin en donanımlı LÖSEV Onkoloji Kenti ve Lösante Hastanesi tamamlandı. İmkanı olmayan kanser hastalarına hayat olacak Onkoloji Kenti bugün açılıyor.

Onkoloji Kenti yarın açılıyor!

AVRUPA’nın ilk, Türkiye’nin en donanımlı LÖSEV Onkoloji Kenti ve Lösante Hastanesi tamamlandı. Onkoloji Kenti, imkanı olmayan kanser hastalarına hayat olacak. Ankara İncekhastanenin açılışı gerçekleştirilecek.

LÖSEV Onkoloji Kenti ve Hastanesi'ne ruhsat verilecek mi?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, LÖSEV Onkoloji Kenti ve Hastanesi'ne ruhsat verilip verilmeyeceği tartışmalarına ilişkin, "Hukuk devleti neyi gerektiriyorsa o olacak" dedi.

LÖSEV'in onkoloji kenti açılışa gün sayıyor!

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) "Bir tuğla da sen koy" sloganıyla Ankara İncek'te hayata geçirdiği 100 milyon dolarlık onkoloji kenti açılış için gün sayıyor..

Lösev onkoloji kentinin bir odası Ferko İnşaat'ın ismini taşıyacak!

Ferko İnşaat, LÖSEV’in Avrupa’nın ilk, ülkemizin en donanımlı onkoloji kenti ve hastanesini hayata geçirmek için başlattığı ‘Bir Tuğla da Sen Koyar mısın?’ projesine destek veriyor. Hastanede poliklinik odalarından biri Ferko İnşaat adını taşıyacak.

LÖSEV Ankara Onkoloji Kenti'nin yüzde 80'i tamamlandı!

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ezer ''Ankara'da yapımı devam eden hastane ve komplekslerin tamamlanmasıyla, Avrupa'nın ilk ve tek, Türkiye'nin de en donanımlı onkoloji kenti kurulacak.Projenin yüzde 80'i tamamlandı'' dedi.

Avrupa kültür başkenti nedir?

Avrupa kültür başkenti nedir? İstanbul ne zaman Avrupa kültür başkenti oldu? 2013 yılında Avrupa kültür başkenti neresidir? 2014 yılında Avrupa kültür başkenti neresi olacak? İşte sorularınızın yanıtı...

İştirakin feshi nedir?

İştirak halinde bir mülke sahipsiniz ama bu durumu sonlandırmak istiyorsunuz diyelim. Bu durumda iştirakin feshi söz konusu oluyor. Peki iştirakin feshi nedir, ayrıntıları...

İştira hakkı nedir?

Alım hakkı olarak da bilinen iştira hakkı nedir, satış vaadinden farklı mıdır, işte yanıtı...

Damga vergisi nedir?

Resmi belgelere kanunla belirlenmiş miktarda veya oranda pul yapıştırma, basılı damga koyma, makbuz verme, hakedişten kesinti yapma yoluyla alınan vergi olan damga vergisi nedir, detayları...

Garame Anlaşması nedir?

İpotek ile ilgili bir anlaşma olan Garame Anlaşması ile ilgili ayrıntıları haberimizde inceleyebilirsiniz. Garame Anlaşması nedir, detayları....

onkoloji kenti nedir Haberi

onkoloji kenti nedir

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) "Bir tuğla da sen koy" sloganıyla Ankara İncek'te hayata geçirdiği 100 milyon dolarlık onkoloji kenti açılış için gün sayıyor. Tamamen bağışlarla yapılan kompleks Avrupa'da ilk olma özelliği taşıyor. Bin kişiye istihdam sağlayacak LÖSEV Onkoloji Kenti, sadece lösemili çocuklara değil, tüm kanser türlerinde yetişkinlere de hizmet verecek. Türkiye'nin dört bir yanından gelecek hastalar, refakatçileriyle birlikte kalacağı tek kişilik odalarda tedavi...