03 / 05 / 2024

online araba satışları 2021

online araba satışları 2021

Çip krizi ve stokçular nedeniyle araç stoklarında meydana gelen sorun fırsatçıları hareketlendirdi. Hasar kaydı olmayan çok sayıda araç ince tamirlerle satışa sunuldu. 

2. el online otomobil pazarında satışlar ve fiyatlar arttı!

2. el online oto pazarında satışlar da fiyatlar da arttı. Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 11 yükselirken, araç fiyatları yaklaşık yüzde 35 arttı.

'Ev ve araba satılıp borsaya girilmez' diyen borsa uzmanı yatırımcıları uyardı! 

Borsa, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Yatırım tercihini borsadan yana kullanmak isteyen yatırımcılara ise uzmanlardan uyarılar gelmeye devam ediyor. Bunlardan da biri de 'ev ve araba satılıp borsaya girilmez' uyarısı oldu...

Ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar birikimlerini nereye yatırıyor?

Elinde birikimi olanlar yatırım araçları ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor ve hangi yatırım aracının mantıklı olduğunu araştırıyor. Peki ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar ne düşünüyor? İşte o yorumlar...

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

İkinci el araba piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi! Otomobil fiyatlarına eylülde zam beklenmiyor!

İkinci el ve sıfır araç otomobil piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi. Fahiş fiyat artışları birden kesilirken, eylül ayında bazı otomobil fiyatlarına zam yapılmaması bekleniyor.

İkinci el online oto pazarında satışlar yüzde 9 arttı: 1 milyon 4 bin 721 araç satıldı! 

Haziran'da online mecralarda 298 bin 4 kurumsal ilan verildi. Bu senenin ilk altı aylık döneminde satışlar, 1 milyon 4 bin 721 şeklinde kaydedildi. 

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

Bayram ve seçim öncesi otomobil piyasasında büyük hareketlilik! Satışlar roket gibi fırladı!

Yaz dönemi ve bayram öncesi araba piyasasında hareketli günler yaşanırken, sıfır otomobil bulamayan vatandaşlar ikinci ellere yönelirken, ikinci el otomobil satışları yüzde 15 yükseldi. Fiyatların devamlı yükseldiğini ifade eden uzmanlar, bayramın ve seçimin bunda etkili olduğunu belirtti.

Türkiye’de araba satışları patladı! En fazla hangi tip araç satıldı?

Fiyatların alabildiğine artmasına rağmen, Türkiye’de geçtiğimiz yıl otomobil satışlarında patlama yaşandı. Peki bunun nedeni ne ve 2022’de en fazla hangi araç satıldı?

İkinci el otomobil alacaklar dikkat! Hem satışlar hem fiyatlar katlandı! 

Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında, satışlar Kasım'da bir önceki aya göre yüzde 16,2 artarken; fiyatlar da yüzde 1,45 yükseldi. İşte ayrıntılar...

Araba alacaklar fikriniz her an değişebilir! Otomobilde ezber bozuluyor! Satışlar 3 kat arttı! İşte detaylar!

Otomobil tercihinde ezber bozuluyor. Elektrikli otomobil satışlarında patlama yaşanıyor. İşte detaylar!

Avrupa'da araba satışları 2021'de geriledi!

Avrupa ülkelerinde 2021 yılındaki otomobil satışları, 2019 yılındakinin 3,3 milyon adet gerisinde kaldı. En fazla satılan araç markaları Volkswagen, Peugeot ve Renault oldu.

2. el online otomobil pazarında satışlar ve fiyatlar arttı!

2. el online oto pazarında satışlar da fiyatlar da arttı. Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 11 yükselirken, araç fiyatları yaklaşık yüzde 35 arttı.

Konut satışları tam kapanmada hız kesmedi!

Gayrimenkul sektörü tam kapanma döneminde hız kesemedi. Özellikle yabancıya konut satışları online platformda arttı. Super Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökçiler, yaşanan yoğunluk karşısında mutlu olduklarını dile getirdi.

online araba satışları 2021 Haberi

online araba satışları 2021

Trafik sigortası olmayan ve ağır hasarlı olduğu için perte olması gereken araçlarını kayıt dışı tamir ettirenler, araçları alanları kandırıyor. Yeni Şafak'tan Şahin Şen'e konuşan; araç fiyatlarının yükselmesi ile birçok hasar kayıtsız aracın tamir ettirilerek piyasaya sürüldüğünü aktaran oto ekspertizleri, araç alacakları konusunda uyarıyor. 

'Hasar kaydı yok diye satıyorlar'

Sosyal medyada oluşturulan sayfalarda satışa sunulan araçların yüzde 80’inde hasar kayıtsız olarak yer alıyor. Yürür durumda olmayan araçların fiyatları 60 bin liradan 150 bin liraya kadar çıkabiliyor. Takla atmış, ön kaput, motor ve şase kısmı aldığı darbeden dolayı dağılmış ve yürür vaziyette olmayan araçların sigorta şirketlerince perte çıkarılıp, hurdaya gönderilmesi gerekiyor.

Ama bazı araç sahipleri, özellikle tek taraflı kazaya karışan araçlarını sigorta şirketlerine haber vermeyip tamir ettirmeden satıyor ya da tamir ettirip ikinci...