30 / 04 / 2024

Online şirketleri

Online şirketleri

Ünlü girişimci Sina Afra, online gayrimenkul şirketi kuruyor. İstanbul'da ev satış sürecinin ortalama 3 ay 10 gün olduğunu belirten Afra, evini satmak isteyen ev sahiplerine 48 saat içinde peşin teklif vereceklerini söylüyor.

Gayrimenkul satışında '3D Etkileşimli Online Satış Sistemi' dönemi!

Yeni normal hayatla birlikte teknoloji, yaşamımızın her alanına hız kesmeden etki etmeyi sürdürüyor. Sektörler dijitalleşmeye daha da önem vermeye başlamışken şimdilerde inşaat şirketleri; Türk gayrimenkul piyasasının sıklıkla kullanacağı, 3D Etkileşimli Online Satış Sistemi ile tanışıyor.

Gayrimenkul sektöründe yeni trend: Online satışlar!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber gayrimenkul şirketleri talepleri karşılayabilmek için müşterilerine konut ve ofisleri sanal turlarla gezdirirken, satın alma ve tapu işlemleri de online ortamda yürütülüyor.

Türk inşaat şirketleri gözünü Katar Dünya Kupası'na çevirdi!

Türk inşaat şirketleri, şimdilerde gözünü 5 yıl sonra yapılacak Dünya Kupası’na çevrildi.

Türk çimento şirketleri ABD'de pazarında!

Türk çimento şirketleri ABD pazarında yatırım için harekete geçiyor. ABD altyapı yatırımlarına gelecek 10 yılda 1 trilyon dolarlık kaynak ayıracak.

Türk inşaat şirketleri dünyayı fethetti!

Türk inşaat şirketleri 1972'de ilk adımını attığı yurt dışında 30 yıl boyunca 200 milyar dolarlık işlem hacmi yapmıştı. 15 yılda iş yapılan ülke sayısını neredeyse ikiye katlayan Türk firmalar, gelirlerini ise yılda 30 milyar dolara kadar çıkardı.

Varlık Fonu'ndaki şirketleri yabancı yatırımcılar sormaya başladı!

Türkiye Varlık Fonu'ndaki şirketleri yabancı yatırımcılar sormaya başladığını söyleyen Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, "Doğrudan yatırımda bu şirketler Türkiye için jeneratör olabilir" dedi.

ERA, Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

Türk şirketleri yurt dışında 5,2 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Türk şirketleri yurt dışında son 2 yılda 5,2 milyar dolarlık sıfırdan yatırım yaptı. 10 milyar dolar da birleşme ve satın alma işlemlerine harcandı. Bugün Türk şirketleri, dünyayı ülke ülke tarıyor, fırsat arıyor.

Evsell Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketleri kuruldu!

Evsell Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketleri 40 bin TL sermaye ile bugün Eray Durmaz ve Sevil Yurt imzasıyla kuruldu.

Varlık yönetim şirketleri Emlak Vergisi’ne talip!

Bankaların 27 milyar liralık batık kredisini 3.3 milyara alan varlık yönetim şirketleri, 2.9 milyar lirayı tahsil etti. Hilmi Güvenal, “Tahsilattaki uzmanlığımız ile faturalara ve Emlak Vergisi’ne de talibiz” dedi.

İnşaat şirketleri vergi rekortmenleri listesinde yükseldi!

Türkiye’nin 2015 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri listesi açıklandı. Listede inşaat şirketleri dikkat çekti. Firmalar diğer yıllara oranla 2016'da sıralarını yükseltti.

Vergi incelemeleri online takip edilebilecek!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Mükelleflerimiz hazırladığımız portal ile artık vergi incelemelerinin hangi aşamada olduğunu 'online' olarak anında görebilecek." dedi.

Türk inşaat şirketleri, Rusya'daki ortaklarıyla ihaleler için irtibata geçti!

Türkiye ve Rusya arasındaki soğukluğun erimesi üzerine Türk inşaat şirketleri, Rusya'daki ortaklarıyla irtibata geçti. İhale yasağı resmi olarak kalkmamasına rağmen Türk firmaları ihalelere davet almaya başladı.

Online şirketleri Haberi

Online şirketleri

E-ticaret Sefer sitesi kurup daha sonra yabancı fona satan ünlü girişimci Sina Afra şimdi de emlak işine giriyor. Online gayrimenkul satışı için kolları sıvayan Afra, yeni şirketi için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve haziran ayı itibarıyla faaliyete başlayacaklarını söylüyor. Online gayrimenkul satış işi için Primarydoor adlı bir şirket kuran Afra işin işleyişini ise şöyle anlatıyor: "İstanbul'da bir ev sahibinin evi satmaya karar vermesi ile satışı gerçekleştirip paranın cebine girmesi süresi ortalama 3 ay 10 gün sürüyor. Biz internet sitemizden bize evi ile ilgili gerekli bilgileri giren satıcıya 48 saat içinde ekspertiz değerlemesini yaparak bir teklifte bulunacağız. Bu süre 48 saati geçmeyecek. El sıkıştığımız tutarın yüzde 95'ini ise ev sahibine peşin olarak ödeyeceğiz. Kalan yüzde 5'lik kısım ise bizim evi satmamızın...