28 / 04 / 2024

Ons İncek 1+1 fiyat

Ons İncek 1+1 fiyat

Ankara'nın en gözde projesi olmaya aday ONS İncek Residence, Toplam 992 daireden oluşuyor. Mimari konsepti ve yaşam standartlarıyla çok konuşulacak proje, lüksü ve konforu bir arada sunuyor.

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları, 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü de takip ediliyor.  Altının ons fiyatı 1.911 dolardan işlem görüyor. Öte yandan, Kapalıçarşı fiyatları, altın piyasasında gram altın 1.661 lira’de seyrederken, cumhuriyet altını ise 11.214 lira oldu.

Altın yerinde durmuyor! 1 gram bile altını olan buz kesecek! Yeni rakamlar peş peşe açıklandı! Gram altın, ons altın...

Gram altın bu sabah saatlerinde tarihi zirveden döndü ve sert bir düşüş kaydetti. Altın yerinde durmuyor! 1 gram bile altını olan buz kesecek! Yeni rakamlar peş peşe açıklandı! Gram altın, ons altın...

Altın bugün ne kadar? 11 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklindeki sorular yatırımcılar ve altın alacaklar tarafından araştırılıyor. Altının ons fiyatı, 1.674,92 dolar seviyesinde seyrediyor. 11 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 11 Ekim altın fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 1 Temmuz Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 1 Temmuz 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 1 Temmuz 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 1 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 1 Temmuz Cuma yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 1 Temmuz altın fiyatları!

Paladyum gram fiyatı bugün ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 paladyum fiyatı...

Fed'in faiz kararından sonra çok sert düşüş yaşana paladyumun ons fiyatı yükselişe geçti. Dün paladyumun ons fiyatı 1,999 dolar ike bugün 2077 dolara yükseldi. Peki paladyumun gram fiyatı bugün ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 paladyum gram fiyatı...

Dolar altın ve benzin fiyatları rekordan geri döndü

Piyasalarda dolar, altın ve akaryakıt fiyatları rekordan geri döndü. Altının ons fiyatı 1.956,80 dolardan, dolar 14,73 liradan brent petrolün varil fiyatı 109,92 dolardan işlem gördü.

Piyasalar alev aldı! Antalya zirvesi sonrası dolar, petrol, altın yükselişe geçti!

Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanlarının Antalya'daki zirvesinin ardından ufukta henüz barış olmadığı için piyasalar tersine döndü. Altının ons fiyatı 1.976 dolardan 2000 doların üzerine çıktı. Dolar 15 lira seviyesine yükselirken Avrupa borsalarında kayıplar yüzde 2'yi aştı...

Altın uzmanı uyardı! Gram altın 1.450 lirayı görecek!

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali, altın fiyatlarında ani yükselişe sebep oldu. Yatırımcılar, göreceli olarak riskli varlıklardan çıkarak değerli metale yönelmeye başladılar. Ons altın fiyatı 1.910 dolara yükselirken, gram altının fiyatı ise 864 liraya kadar çıktı...

Altının onsu 1.940 dolar oldu! Ons altın zirvede!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe yükselişle başladı. Altın çeşitlerinin yönünü belirleyen ons altın ise bugün rekora imza atarak 1,940 dolardan işlem görüyor.

Altının onsu 1.900 doların üzerinde! Yeni rekora hazırlanıyor!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Altın çeşitlerinin yönünü belirleyen ons altın ise bugün büyük ivme kazanarak 1,910 dolardan işlem görüyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 1 Aralık 2021 altın fiyatları!

Altının ons fiyatı, haftanın üçüncü işlem gününde 1.785 dolardan işlem görürken kapalı çarşıda altın fiyatları gram altın 770 lira, cumhuriyet altını ise 5.172 liradan satışa sunulmaktadır.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Yeni haftanın ilk işlem gününde altının ons fiyatı 1.765 liradan işlem görüyor. Gram altın bugün 525 liradan satışa sunulurken cumhuriyet altını 3.538 liradan işlem görüyor.

Ons İncek 1+1 fiyat Haberi

Ons İncek 1+1 fiyat


Ankara'nın her geçen gün prestiji artan ve yatırımcının gözde bölgesi haline gelen incek'te yepyeni bir değer yükseliyor.  ONS İnşaat Grubu Ankara'da yaşayanlara hayallerindeki evi sunuyor. 800 kişiyle yüzyüze yapılan görüşmeler sonucu 1 yılık bir hazırlıkla ortaya çıkan proje lansman dönemine özel ödeme koşullarıyla satışa çıktı. Mimari konsepti ve yaşam standartlarıyla çok konuşulacak proje, lüksü ve konforu bir arada sunuyor.  Ankara'nın en gözde projesi olmaya aday ONS İncek Residence, Toplam 992 daireden oluşuyor. 



Telefon: 444 6674

Web: