15 / 05 / 2024

onur saylakın villası

onur saylakın villası

Tuba Büyüküstün ile eşi Onur Saylak 1 yaşındaki kızları Maya ve Toprak için Bodrum'da villa kiraladı...

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Onur Topaç Kimdir?

Onur Topaç kimdir? Onur Topaç’ın mesleği nedir? Onur Topaç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Onursan Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Tekstil Reklam Makina Limited Şirketi kuruldu!

Onursan Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Tekstil Reklam Makina Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Gönül tarafından kuruldu.

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Onur Eraydın ve Doğan Güneş ortaklığında kuruldu.

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgün tarafından kuruldu.

Ortak Emek Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Emek Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar’da  11 milyon  TL sermaye bedeli ile Murad Özgür Eraydın Doğan Güneş  ve Mustafa Onur Eraydın tarafından kuruldu.

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Onur İncehasan kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan kimdir? Onur İncehasan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Onur İncehasan'ın biyografisi...

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Konutta son 15 yılın en karlı dönemi!

Etnik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Aydın, inşaat sektörünün koronavirüs salgını sonrası sıçrama gösterdiğini ve konut sektörünün teşvikler ve krediler ile birlikte hızlı bir toparlanma yaşadığını belirtti. Aydın, "Konut almak isteyenler için de son 15 yılın en karlı günlerindeyiz" dedi...

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

onur saylakın villası Haberi

onur saylakın villası


Çocuklarının doğa ile iç içe yaşamasını isteyen çift Haziran-Ağustos arasında Bodrum'da kalacak. Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak Bodrum'daki villanın üç aylık kirasına 35 bin TL...