12 / 05 / 2024

Onur Sürmeli ısı yalıtımı

Onur Sürmeli ısı yalıtımı

KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, binalardaki ısı ve su yalıtımının, bina taşıyıcılarında meydana gelen korozyonu önemli oranda azalttığını belirterek, doğru işlemin hayat kurtardığını söyledi...

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Süt ve Rukiye Yüksel ortaklığında kuruldu.

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Canlı yayında asgari ücret kavgası: Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücretteyken canlı yayında asgari ücret kavgası çıktı. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu söyleyen CHP'li Gülay Yedekci'ye Siyaset Uzmanı Onur Erim'den çok sert tepki geldi. Erim "Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok" ifa

Cif Sprey alana scooter ve robot süpürge hediye! Son günü kaçırmayın

Çağrı Market, Groseri, Mopaş, Yunus, Onur marketleri ve bu marketlerin online alışveriş sitelerinden 50 TL'lik Cif Sprey alanlar 5 adet Xiaomi M365 Elektrikli Scooter ve 3 adet Xiaomi Vacuum Mop Essential robot süpürgeden birini kazanma şansı yakalıyor.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Van için korkutan deprem uyarısı! Binalarda tarama yapılmalı!

YYÜ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Onur Köse, Van depremiyle ilgili konuştu. Köse, "Bu bölge aslında deprem açısından riskli bir bölge. Bölgedeki 4 ve üzeri depremler aslında bunu hissettirmektedir" dedi.

Gayrimenkul danışmanları Kovid-19 sürecinde nasıl hareket etmeli?

Koronavirüs salgını sürecinde gayrimenkul danışmanları nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem, "Konfor alanınızın dışına çıkın, fark yaratın" dedi...

Koronavirüs emlak tercihlerini nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını birçok sektörü etkiledi. İnşaat ve emlak sektörü de virüsten etkileniyor. Peki koronavirüs konut tercihlerini nasıl etkiledi? LEVELUP ajansının başkanı Onur Yılmaz, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Koronavirüs konut trendlerini değiştirecek! 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Ağaoğlu, koronavirüs salgınının, tüm sektörleri etkilediği gibi, konut sektöründe de trendlerin değişmesine sebep olacağını belirtiyor. Ağaoğlu, karantina süreci bittiğinde, tüketicilerin ne istediklerini çok daha iyi analiz edeceklerini ifade etti..

Ukrayna Dinyeper Köprüsü'nü Onur Taahhüt inşa edecek!

Ukrayna’nın başkenti Kiev’i ülkenin güneydoğusuna bağlayacak olan Dinyeper Köprüsü’nün inşaat ihalesini Onur Taahhüt kazandı.

Onur Sürmeli ısı yalıtımı Haberi

Onur Sürmeli ısı yalıtımı

Türkiye’deki yerleşim alanlarının yüzde 95’i, nüfusunun ise yüzde 92’si deprem kuşakları üzerinde bulunuyor. Uzmanlar, olası bir Marmara depreminde meydana gelecek can kaybının yüz binlerle ifade edilebileceğini belirtirken, olası maddi hasarın milyonlarca Dolar’a ulaşacağı hesap ediliyor. Buna rağmen, basit ve maliyeti düşük yöntemlerle binaların depreme dayanıklılığını artırmanın çeşitli yolları bulunuyor. 

Yapı stoğunun büyük bölümünün betonarme olduğu Türkiye’de su ve ısı yalıtımı hayati önem taşıyor. Etkin bir su yalıtımı için, yalıtım uygulamasının, binanın temelinden çatısına kadar tüm yapı elemanlarını kapsaması gerekiyor. 

Binalarda korozyonu önlemenin en etkili yolu su ve ısı yalıtımı

KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hasar Tespit Komisyonu tarafından 1999 Marmara Depremi’nin ardından yapılan araştırmada binaların yüzde 64'ünde nemin yol açtığı korozyona rastlandığını belirtti. Yalıtım eksikliğinin, yapılarda...