04 / 05 / 2024

onur yazgan kimdir

onur yazgan kimdir

"Güneş enerjisi için ne kadar güneydeyse o kadar iyi diye yanlış bir kanı var" diyen Cerean Enerji Genel Müdürü Yazgan ekledi: Paneller eskisi gibi pahalı değil. Villaya 15 bin, yazlığa 2 bin euro yatırım yeterli.

Onur Yazgan: Elektriği pahalı yatırımlar yapmadan ucuzlatabiliriz!

Fiyatların ancak serbest ticaret ve rekabet ortamında düşebileceğini belirten Cerean Enerji Genel Müdürü Onur Yazgan, bunun da elektrikte serbest tüketici limitinin sıfırlanıp ticaretin yaygınlaşmasından geçtiğini ifade etti.

Onur İncehasan evli mi? Onur İncehasan kimdir?

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olan Onur İncehasan ne mezunu? Onur İncehasan kimdir? İşte ayrıntılar...

Onur Topaç Kimdir?

Onur Topaç kimdir? Onur Topaç’ın mesleği nedir? Onur Topaç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Onur Umut Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Komitesi Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Onur Umut kimdir? İşte Onur Umut'un biyografisi...

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Mali İşler Başkanı Onur Çevikel kimdir? Onur Çevikel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Onur Çevikel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Onur Çevikel'in hayatına dair merak edilenler.

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Onur İncehasan kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan kimdir? Onur İncehasan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Onur İncehasan'ın biyografisi...

Onur Soytürk kimdir?

İstanbul İmar AŞ Genel Müdürü Onur Soytürk oldu. Peki Onur Soytürk kimdir? Onur Soytürk hangi işlerde görev yaptı?

Haydar Yıldız kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Haydar Yıldız kimdir? Haydar Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Yıldız, ne zamandan beri TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi?

Mustafa Selmanpakoğlu kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Mustafa Selmanpakoğlu kimdir? Mustafa Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Selmanpakoğlu..

Onur Açık kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Onur Açık kimdir? Onur Açık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Açık, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Açık..

Onur Teke kimdir?

Mimar Onur Teke kimdir? Mimar Onur Teke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Onur Teke, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Onur Teke..

Mustafa Şeker kimdir?

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Şeker kimdir?

Tuğba Ünal Yazgan kimdir?

Mimar Tuğba Ünal Yazgan kimdir? Tuğba Ünal Yazgan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuğba Ünal Yazgan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tuğba Ünal Yazgan....

onur yazgan kimdir Haberi

onur yazgan kimdir

Cerean Enerji, Türkiye'nin en zengin işadamlarından Hüsnü Özyeğin’in sahibi olduğu Fiba Holding çatısı altında 2009'da faaliyete geçti. Tüketiciye satış yapan Cerean da, üretici Fiba da, Türkiye’nin en geniş hacimli sürdürülebilir enerji oyuncusu oldukları iddiasında. Türkiye'de rüzgardan 2 bin 550 megawat enerji elde ediliyor, bunun 250 megawat’ını Fiba Holding şirketi gerçekleştiriyor. Hedefleri yakın tarihte yatırım kapasitesini iki katına çıkarmak. Bir de Türkiye’de büyük potansiyel taşıyan güneş enerjisinden faydalanmak üzere güneş santralleri kurmaya hazırlanıyor. Söyleşi konuğum Cerean Enerji'nin Yönetim Kurul üyesi ve Genel Müdürü Dr. Onur Yazgan. 


ALMANYA OLMAYAN GÜNEŞE TEŞVİK VERDİ 


Alman turistler Türkiye’ye deniz, kum ve daha da önemlisi güneş için geliyor ama Almanya’daki güneş enerjisi yatırımı, 40-45 bin megawat ve Türkiye’nin kat be kat üstünde. Bunun mantıklı bir açıklaması var...