13 / 05 / 2024

open sky fiyatları

open sky fiyatları

Ankara Bağlıca 'da yaşama geçirilecek olan Open Sky projesinin 1 ay sonra satışa çıkması planlanıyor, 5 blok halinde yükselen proje Başkent Üniversitesi 'nin arkasında yer alıyor...

Sky Acarlar fiyat listesi!

SKY İnşaat tarafından hayata geçirilen  SKY Acarlar  projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Sky Acarlar fiyat listesi...

Sky Garden fiyat ve ödeme planı!

Sky Garden fiyat ve ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede lansman fiyatları metrekaresi bin 800 Euro’dan başlıyor. 

Skyland İstanbul Sky Rezidans 2017 güncel fiyat listesi!

Skyland İstanbul Sky Rezidans projesinde 187 adet daireye yer verildi. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Rezidans projesinde fiyatlar 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor...

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017!

Sinan Gayrimenkul tarafından 13 dönümlük alan üzerinde 4 blok olarak inşa edilen Sky Bahçeşehir Evleri, Ağustos ayında teslim ediliyor. İşte, Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017...

Helenium Sky Suites fiyatları!

Helenium Sky Suites Projesi, Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 5 bin 500 metrekare alanda yayılan proje, 85 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor..

Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky, Ankara'da yükseliyor!

62 yıllık tecrübeye sahip olan Yazıcı İnşaat, Bağlıca’da Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky projelerini hayata geçiriyor. İki projede de hedef kalite, konfor ve insan odaklı yaşam

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor!

Başarır İnşaat, 85 milyon TL’ye Helenium Sky Suites’i hayata geçiriyor. 1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren projede lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar!

1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren Helenium Sky Suites projesinde lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Sky Suite Kartal'da 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Başarır İnşaat'ın yeni Helenium projesi Sky Suite Kartal'da daire fiyatları 239 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Helenium Sky Suites'te satışlar başladı!

Başarır İnşaat, son halkası Helenium Sky Suites'i hayata geçirmek için kolları sıvadı. Toplam 85 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede konut fiyatları lansmana özel 239 bin liradan başlıyor.

Open Sky Ankara satılık!

Open Sky Ankara satılık dairelerin fiyatları 136 bin liradan başlıyor. Yazıcı İnşaat imzasını taşıyan Open Sky Ankara projesinde teslimler bu yıl Ekim ayında yapılıyor...

Sky Bahçeşehir'de 385 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla!

Satılık daire fiyatlarının 385 bin 100 lira ile 1 milyon 93 bin 350 lira arasında değiştiği Sky Bahçeşehir projesinde düşük peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

open sky fiyatları Haberi

open sky fiyatları


Başkent Ankara 'da Yazıcı Grup imzasıyla yaşama geçirilen Open Sky projesi 400 konuttan meydana geliyor, projenin 1 ay sonra satışa çıkması planlanıyor.


Bağlıca 'da 5 blok halinde yükselen Ankara Open Sky 'da konutların yanı sıra 75 ofis, 37 ticari ünite yer alıyor.


Yazıcıoğlu Open Sky 'da yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Anahtar teslimleri 48 ay sonra gerçekleştirilecek olan Ankara Open Sky projesi Başkent Üniversitesi 'nin arkasında yükseliyor. Proje Mesa Migros'a yakın konumda yer alıyor.


Telefon: 0312 417 26 09

Web adresi:http://www.yazicigrup.com/

Ceren...