01 / 05 / 2024

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Öztemel tarafından 70 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de Ümraniye, Natoyolu Caddesi, Umre Sokak'ta kuruldu.

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile A Abderrahmane C. Djouamaa ve Mohamed Bomace Samake kuruldu.

Cam balkon için 5'te 4'ünün onayı şart!

Yargıtay kararına göre, dış cepheye bakan kapı, pencere, balkon ve koridorlar ortak olan olarak adlandırılıyor ve sosyal alanlarda bir tadilat yaptırılması gerekildiğinde maliklerin beşte dördünün onay imzası gerekiyor.

Somfy IntelliTAG kapı dedektörü ile üstün derece ev güvenliği!

Somfy Intellitag Kapı ve Pencere Dedektörü ile eviniz güvenli hale geliyor...

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kandemir ve Samet Kandemir ortaklığında kuruldu.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

Esenyurt'ta kentsel dönüşüm çilesi bitmiyor!

İstanbul Esenler'de kentsel dönüşümle yapılan bir sitenin sakinleri, inşaat şirketinin borçlarını ödeyemediği için alacaklıların da asansörler ile boş dairelerdeki kapı, pencere, mobilya sistemlerini geri sökmeye başladığını söylediler.

Bursa Tower Plaza yıkılıyor!

Bursa'da, ruhsat sorunu nedeniyle yirmi yılı aşkın süredir boş duran ve yıkılma riski olduğu belirlenen Tower Plaza'nın tıraşlama yöntemi ile yıkım çalışmaları gerçekleştirilmeye başlandı.Yıkımı üstlenen yüklenici firma görevlileri, bina içindeki asma tavanlar, kapı, pencere gibi sistemleri yıktı...

Avrasya Kapı Pencere ve Cam Fuarı'nda 3. havalimanı konuşuldu!

Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarı 2018 kapsamında REED TÜYAP ve Glass Performance Days (GPD) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Cam Temalı Eğitim Etkinliği yapıldı. 

Hoppe Turkey Kapı ve Pencere Donanımları Limited Şirketi kuruldu!

Hoppe Turkey Kapı ve Pencere Donanımları Limited Şirketi Hoppe Ag  tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konutlarda kapı ve pencere ölçüleri!

Yapıların kapı ve pencere ölçüleri, Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yeniden düzenlendi. İşte konutlarda kapı ve pencere ölçüleri..

Kombassan Holding inşaatta kapasite artıracak!

Konya'da faaliyet gösteren Kombassan Holding dikey büyümeyi hedefliyor. Firma, rulman, makine-vinç, kağıt, inşaat, pvc kapı pencere ve turizmde kapasite artıracak.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 8 Mart'ta kapılarını açıyor!

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8-11 Mart 2017 tarihler arasında kapılarını açıyor. Fuar, sektör profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak.

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Haberi

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Öztemel tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de kuruldu. 


Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemeleri, Alüminyum, metal ve ahşap kapı pencere ve kapı, Alüminyum, metal ve ahşap kapı pencere sistemleri, Alüminyum, metal ve ahşap kapı ve pencere aksesuarları, Alüminyum, metal ve ahşap kapı ve pencere tamamlayıcı ürünleri  alım,...