12 / 05 / 2024

Opera House

Opera House

Yapı sektöründeki yeni trendler sayesinde konutlar artık görünüm açısından daha sıra dışı ve cesur olmalarının yanı sıra çevreye duyarlı ve deneysel tasarımlar olarak karşımıza çıkıyor

Metaş Yapım Aydos House projesi!

Tapu teslimleri Nisan sonunda başlayacak olan Metaş Yapım Aydos House projesi 8 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için vade imkanı sağlanıyor.

Aydos House Pendik'te 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Pendik'te inşa edilen Aydos House projesinde yer alan dairelerin fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dublekslerden meydana geliyor.

Soho House İstanbul'a üyelikle girilebilecek!

Dünyada 'zenginler kulübü' olarak nitelendirilen Soho House'ların açılışı için geri sayım başladı. Soho House İstanbul'un otel bölümü için rezervasyonlar internet üzerinden alınıyor..

Opera İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Opera İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile, Gökay Oral Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda, 3 Şubat 2015 'te, Şişli Fulya Mahallesi 'nde kuruldu.

Hilton Paris Opera kapılarını açtı!

Hilton Hotels & Resorts markası altında faaliyet gösteren, Paris’in en eski ve büyüleyici otellerinden biri, kapsamlı bir renovasyonun ardından şık ve modern görünüme kavuşan Hilton Paris Opera kapılarını açtı.

Yenigün İnşaat The House Residence ulaşım bilgileri!

Yenigün İnşaat The House Residence ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 155 konuttan meydana gelen The House Residence projesi Yenigün İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Burger House 90 restorana ulaşacak!

Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

5 yılda Waffle House şubelerinin sayısı 100'e çıkacak!

Blue jean ve spor giyim üreten Fashion Point Giyim’in ortaklarının kısa süre önce hayata geçirdiği Waffle House’ların sayısı 10’a ulaştı. Ortakların 5 yıl içindeki hedefi ise 100 Waffle House açmak.

Hill House Yunuseli projesinde 200 bin TL'ye 3+1!

Atış Yapı imzasıyla Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Hill House Yunuseli projesinde 3+1 normal kat ve 5+1 dubleks dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Soho House'dan tarih çıktı!

Serdar Bilgili’nin kiralayıp ‘Soho House’ isimli özel bir kulüp yapacağı eski ABD konsolosluğunun bulunduğu binanın restorasyonunda şaşırtan gelişmeler yaşandı. Boyalı duvarın ardından tarihi resimler çıktı.

Aytül Büyüksaraç: İzmir'e yeni opera binası yapılmalı!

Baş soprano Aytül Büyüksaraç, "Elhamra'nın restore edilmesi çok zor. Ayrıca bina olarak yetersiz. İzmir artık opera binasına kavuşturulmalı. En büyük hayalim yeni binada sahneye çıkmak" dedi

1949 yılında Harbiye'de opera binasının inşası devam ediyormuş!

1949 yılında İstanbul'un 500. fetih yılını kutlamak maksadıyla İstanbul'un değişik semtlerinde inşası devam eden binaların yapılarına hız verilmiş. İnşaatlardan biri olan Opera Binası'da 10 milyon liraya mal olacakmış. Binanın maketi...

Bomonti The House Residence fiyatları!

Bomonti The House Residence fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 155 adet konuttan meydana gelen The House Residence projesinde teslimlerin 2016 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor...

Opera House Haberi

Opera House


Yapı sektöründeki yeni trendler sayesinde konutlar artık görünüm açısından daha sıra dışı ve cesur olmalarının yanı sıra çevreye duyarlı ve deneysel tasarımlar olarak karşımıza çıkıyor. Tümay Yazıcı Kadınlar arasında laf ne zaman 1980’lerin sonunda TRT İde ekrana gelen Hayat Ağacı / Generations dizisinden açılsa, herkes ağız birliği etmişçesine ve kendinden geçerek, “Kyle Masters” der. Robert Torti’nin canlandırdığı teğmen Kyle Masters, büyüklerimizin deyişiyle “hoş adamdı doğrusu”. Yakışıklıydı. Serseri havası onu daha da çekici kılıyordu... Akılda kalan bir şeyi daha vardı ki, mevzumuzla alakalı olan da o: Evi. Kyle Masters’ın evi, eski bir itfaiye istasyonundan dönüştürülmüştü. Öyle ki, teğmen evinin üst katından alt katına inmek için merpen kullanmaz, borudan süzülürdü... Dürüst olmak gerekirse böyle bir ev, o dönemde Türkiyede yaşayanlar için...