15 / 05 / 2024

operasyon hakkında son durum

operasyon hakkında son durum

İstanbul merkezli operasyonda sabah saatlerinde savcılığa sevk edilen ve, savcılıktaki işlemleri tamamlanan 21 kişiden 14'ü, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Diğer 7 kişi de savcılıkça serbest bırakıldı...

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Ev hanımlarına emeklilik şartlarında son durum ne? Emeklilik hakkı ne zaman başlayacak? 

Ev hanımlarının emeklilik şartlarına ilişkin gelişmeler merakla bekleniyordu ve sonunda Bakan Vedat Işıkhan'ın konuyla ilgili açıklamaları geldi. Ev hanımlarına yönelik emeklilik düzenlemesi gündemde yerini aldı ve milyonlarca ev hanımı bu konu hakkında gelecek açıklamayı merakla bekliyordu.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında flaş gelişme!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bir şekilde gündem olmaya devam ediyor. TOGG hakkında son olarak yine gündem olacak bir gelişme yaşandı.

Mercedes 1920 TL'ye mi  Satılıyor? İkinci El Araç Fiyatlarındaki Şaşırtıcı Değişiklik Hakkında Son Karar!

Dev otomotiv markası olan Mercedes modeli 1920 TL'ye satışa sunuldu. İkinci el araçlara gelen karar sonrasında bu satış fiyatı adeta hayrete düşürdü. İşte 1920 TL'ye satışa sunulan Mercedes modeli hakkında tüm detaylar... 

Son dakika: 2023 emekli bayram ikramiyesi hakkında flaş gelişme!

Ülkemizde yaşayan milyonlarca emekli vatandaş emekli ikramiyelerdeki durumun ne olacağını araştırıyor. Emekli vatandaşlar hakkında da flaş bir gelişme yaşandı. İşte emekli ikramiyeleri hakkında detaylar.

Altın fiyatları hakkında vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi

Altın hala Türk vatandaşları açısından çok önemli bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Altın fiyatları hakkında son olarak vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi.

İstanbul'da yaşayanlar acilen buraya baksın! 7.5'in üzerinde deprem riski! Büyük İstanbul depremi hakkında son dakika!

İstanbul'da yaşayanlar acilen buraya baksın!  7.5'in üzerinde deprem riski! Büyük İstanbul depremi hakkında son dakika açıklaması resmen geldi!..İşte bütün ayrıntılar...

Altın fiyatları hakkında son dakika önemli bir uyarı geldi

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların ardından uzmanlardan da altın fiyatları hakkında peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Son olarak İslam Memiş altın fiyatları konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

İmar affı 2023'te ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? İmar Barışı hakkında son detaylar...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte gözler imar affına çevrildi. Peki, İmar affı 2023'te ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? İmar Barışı hakkında son detaylar...

TOGG’un fiyatı hakkında son dakika gelişmesi! Bakan Varank açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank partisi tarafından düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları'nda Nevşehir'e geldi. Programına basın toplantısı ile start veren Bakan Varank, Türkiye'nin otomobili TOGG hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Taşıt kredisi faiz oranlarında son dakika! İşte 16 Ekim 2022 Taşıt kredisi hesaplama!    

Araç alacak vatandaşlar taşıt kredisi hakkında ayrıntıları araştırıyor. Taşıt kredi faiz oranlarını belli oldu. Taşıt kredisi faiz oranlarında son dakika! İşte 16 Ekim 2022 Taşıt kredisi hesaplama!    

Yerli otomobil TOGG hakkında yeni gelişme! Anlaşma yapıldı! İşte detaylar!

Yerli otomobil TOGG hakkında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşte TOGG ile ilgili son gelişmeler!

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

operasyon hakkında son durum Haberi

operasyon hakkında son durum


İstanbul merkezli operasyonda, savcılıktaki işlemleri tamamlanan 21 kişiden 14'ü, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.


Sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edilen 66 kişiden 21'inin savcılıkça ifadeleri alındı. Aralarında iş adamı Reza Zerrab ile Salih Kaan Çağlayan ve Barış Güler'in de bulunduğu 14 kişi, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.


Diğer 7 kişi de savcılıkça serbest...