18 / 05 / 2024

Ops!Playkids franchise sistemiyle büyüyor

Ops!Playkids franchise sistemiyle büyüyor

7'den 70'e eğlencenin temelinde yatan 'oyun' kurgusunu sıradışı bir bakış açısıyla sergileyen Ops!Playkids, Bugünün çocukları için geleceğin oyun ve eğlence alanlarını kuran Ops!Playkids, franchise sistemiyle büyük bir aile oluyor...

Konutta yeni KDV sistemiyle neler değişecek?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründe şimdi de KDV gündemde. Peki konutta yeni KDV sistemiyle neler değişecek?

Parsel sorgu sistemiyle günlük 2 milyonun üzerinde sorgulama yapılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada parsel sorgu sistemiyle günlük 2 milyonun üzerinde sorgulama yapıldığını belirtti.

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Gayrimenkul sektöründe franchise bedellerine kur ayarı!

Kurda meydana gelen dalgalanmalar, franchise veren markaların harekete geçmesine neden oldu. Özellikle yatırım maliyetinin önemli bir kalemini oluşturan franchise giriş bedelleri güncellendi. Şirketlerin bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirdi, bir kısmı da kuru sabitledi. 

Redstone 3 yılda pazar lideri olmayı hedefliyor!

Redstone, yenilikçi franchise sistemiyle büyümesinde hız kesmiyor. Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "40 şubeye ulaştık. 1 yıl içinde bu rakamı 100'e çıkarmak, 3.yıl içinde de pazar lideri olmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

Dedeman Hotel franchise sistemine giriyor!

Otelcilik sektöründe ülkenin önemli isimlerinden biri olan Dedeman Hotel  franchise sistemine dahil oluyor. 

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları artacak!

2021 senesinde 20 binden fazla kişinin katıldığı franchise yatırımları artmaya devam edecek. 2022 senesinde 3 bin 661 franchise şubesi açılacak.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Tasarruf finansman sistemiyle nasıl ev nasıl alınır?

Kamuoyunda faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi olarak bilinen tasarruf finansman sistemiyle nasıl ev nasıl alınır?

Ünlü markalar 2021'i franchise yılı ilan etti!

2020'de 45 milyar dolar olan franchise sektörünün pazar büyüklüğünün 2021'de 50 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor. Peki ünlü markaların 2021 hedefleri neler?

Emlakçılardan franchise sistemine tepki!

Emlak sektöründe hızla büyüyen franchise hizmeti bazı emlakçılara için fırsat kapısı olmasına karşın sisteme karşı çıkan emlakçılar da bulunuyor.

Franchise'de yeni dönem başlıyor! 

Türkiye'de devam eden franchise yapılanmasında mevcut eksikler giderilip yanlışlar düzeltiliyor. Kapsamlı müşteri memnuniyeti hedefleyen franchise böylelikle yeni bir döneme giriyor. 

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Ops!Playkids franchise sistemiyle büyüyor Haberi

Ops!Playkids franchise sistemiyle büyüyor


Bugünün çocukları için geleceğin oyun ve eğlence alanlarını kuran Ops!Playkids, franchise sistemiyle büyük bir aile oluyor... 


7'den 70'e eğlencenin temelinde yatan 'oyun' kurgusunu sıradışı bir bakış açısıyla sergileyen Ops!Playkids, AVM kültürünün değerli bir parçası olarak büyümesini sürdürüyor. Henüz çok genç bir marka olmasına rağmen, Ops!Co şirketler topluluğunun uzun yıllara dayanan eğlence dünyası tecrübesiyle hizmet sunan marka, kurumsallaşma yolunda sağlam temellerle yükseliyor. Bunu gerçekleştirirken, nitelikli franchise sistemiyle yatırımcılar tarafından en yeni ticari faaliyet alanları arasında pek çok artı değere sahip bir yatırım olarak değerlendiriliyor. Ops!Co Şirketler Grubu Başkanı ve aynı zamanda Ops! Playkids yöneticisi olan Koray Dilmaç, kendilerini salt bir oyun alanı markası olarak tanımlamanın ötesinde, oyun ve eğlence dünyasına kattıkları yeniliklerle daima ilklerin temsilcisi olduklarının altını çiziyor. Bulundukları her AVM'ye...