18 / 05 / 2024

Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi adres

Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi adres

Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Kağıthane'de, Mohammed T.H.Al Mashloum Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

One Click Property Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Click Property Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Gorodıshcheva tarafından kuruldu.

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Muhammad Alı Akram ve Samer Hammamı ortaklığında kuruldu.

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Korkmaz tarafından kuruldu.

Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Kağıthane'de, Mohammed T.H.Al Mashloum Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

30. Yılın Basın Fotoğrafları sergisi One Tower'da!

One Tower, ' 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ' ve 'Foto Muhabirleri Derneği 'nin 30'uncu kuruluş yıldönümünü ' 30 Yılın Basın Fotoğrafları ' sergisiyle kutlayacak.

One Tower Anadolu Desenleri sergisi büyük ilgi gördü!

Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi tarafından başlatılan "sanat günleri" kapsamında sanatseverlere buluşan "Anadolu Desenleri" fotoğraf sergisi sona erdi.

One Tower Anadolu Desenleri sergisi sona erdi!

Oran'da inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi tarafından başlatılan "sanat günleri" kapsamında sanatseverlere buluşan "Anadolu Desenleri" fotoğraf sergisi sona erdi.

Ankara One Tower fiyat listesi! Mayıs 2015'te teslim!

Ankara One Tower fiyat listesi için haberimizinden yararlanabilirsiniz. Özçelik - İmaj - Tan Ortaklığı tarafından yükselen One Tower Ankara projesi Mayıs 2015'te teslim ediliyor...

One Tower elektrikli araçlara destek veriyor!

Ankara Oran'da inşa edilen 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut ve AVM projesi "One Tower", elektrikli otomobillere destek kararı alan projelerden birisi olarak dikkati çekiyor.

One Tower'da elektrikli araçlar için 15 istasyon kurulacak!

İTO Yatırım tarafından Ankara'nın en değerli bölgelerinden Oran'da inşa edilen 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut ve AVM projesi "One Tower", elektrikli otomobillere destek kararı alan Başkent'in sayılı projelerden birisi olarak dikkati çekiyor...

ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık!

ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire! Hemen teslim!

ATF Yapı-Osten One Life Residence satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Konutların hemen teslim edildiği Büyükçekmece One Life Residence'ta banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor...

Anadolu Desenleri sergisi One Tower'da açıldı!

Hamit Yalçın'ın hava fotoğraflarından oluşan "Anadolu Desenleri" sergisi One Tower'da açıldı. İTO Yatırım ortakları Özkan Özçelik, Ahmet Pelit ve Orhan Tan'ın ev sahipliğindeki açılışa çok sayıda iş adamı ve sanatsever katıldı.

Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi adres Haberi

Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi adres

Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, Mohammed T.H.Al Mashloum Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Option One Property Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır      1-Şirket amaç ve konusuyla ilgili, uluslararası çapta, başta yabancı yatırımcılar olmak üzere, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen tüm yatırımcılar için hem yurt içinde hem yurt dışında; her türlü gayrimenkul, emlak, konut, ofis, dükkan, mağaza, site, daire, market, fabrika, depo, iş hanı, iş merkezi, AVM, plaza, rezidans, okul, hastane, havalimanı, liman, köprü, yol, villa, tatil  köyü, otel, motel, kamping, devre mülk, apart, turistik tesis, organize sanayi bölgesi, arsa, arazi, tarla, ve her türlü taşınmazın alımını, satımını, satış ve pazarlamasını yapmak, inşaat işlerini taahhüt etmek,...