03 / 05 / 2024

Oran Doktorlar Sitesi Konut Yapı Kooperatifi

Oran Doktorlar Sitesi Konut Yapı Kooperatifi

S.S. Oran Doktorlar Sitesi Konut Yapı Kooperatifi'nin buharlaşan arsalarna Yargıtay'dan iyi haber geldi...

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

Konut sitesi aidatları cep yakıyor! Zam oranı yüzde 100’ü aştı!

Konut sitesi aidatları adeta cep yakıyor. Son bir senede mega kent İstanbul’da aidatlar ortalama yüzde 77 oranında artarken, birçok ilçede ise zam oranı yüzde 100’ü aştı. 

Konut sitesi aidatlarındaki artış kira artış oranını geride bıraktı! Bu artışa inanamayacaksınız!

Site, apartman ve tesis yönetimi yazılımı Senyonet’in Türkiye genelindeki 280 bin konuttan derlediği veriye göre konut sitelerindeki aidatlardaki artış oranı yüzde 51,98’e ulaştı ve %39,33 olan Haziran kira artış oranını da geride bırakmış oldu.

Sur Yapı Antalya Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışta!

Sur Yapı Antalya projesi kapsamında inşa edine Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışa çıkarıldı. Fiyatların 327 bin TL'den başladığı son etapta 0,69 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor...

Ankara'da arsaları buharlaşan kooperatife iyi haber!

S.S. Oran Doktorlar Sitesi Konut Yapı Kooperatifi'nin buharlaşan arsalarna Yargıtay'dan iyi haber geldi...

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi'nde yeni işyerlerine ihtiyaç var!

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan sitedeki doluluk oranının şu anda yüzde 400 civarında olduğunu ve bu oranın her geçen gün arttığını söyledi. Bin 500 işyerinin bulunduğu sitede işyerlerinin bölündüğü kaydeden Arslan, bu sayının toplamda 6 bine çıktığını dile getirdi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesi 25 Ekim'de!

Polis Ormanı Doktorlar Sitesi bölgesine yaptırılması kararlaştırılan yeni Emniyet Müdürlüğü binasında proje çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı ve 25 Ekim 2016 tarihinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanacağı bildirildi.

Mert Panorama Sitesi Göztepe fiyatları!

Mert Panorama Sitesi Göztepe fiyatları 1 milyon 650 bin liradan başlıyor. Bu yıl mayıs sonunda teslim edilecek olan Mert Panorama Göztepe projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Elit Plus Doktorlar Sitesi’nde yaşam başlıyor!

Kocaelililere tamamı deniz manzaralı, ultra lüks evlerde yeni bir yaşam alanı sunan Elit Plus Doktorlar Sitesi, Tüysüzler Mahallesi’nde sizleri bekliyor..

Birleşim Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Haziran 2014 tarihinde Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi, Doktorlar Sitesi'nde kuruldu.

www.venediksaraylari.com internet sitesi açıldı!

Viaport Venezia'nın yeni etabı Venedik Sarayları'nın www.venediksaraylari.com resmi internet sitesi açıldı. Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları konut fiyatları 329 bin liradan başlayarak değişiyor. Projede yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Golden Park teslim tarihi!

Golden Park teslim tarihi kapsamında projedeki konutların 2014 Ağustos 'ta teslim edilmesi planlanıyor. Golden Park, Doktorlar Sitesi 'ne 2 dakika, Urla girişine 10 dakika mesafede inşa ediliyor...

Oran Doktorlar Sitesi Konut Yapı Kooperatifi Haberi

Oran Doktorlar Sitesi Konut Yapı Kooperatifi

Ankara'da bir grup doktor, eczacı ve mühendis 30 yılı aşkın bir süre önce bir araya gelerek S.S. Oran Doktorlar Sitesi Konut Yapı Kooperatifi'ni kurdu. Kooperatif adına Çankaya'dan arsa alındı. Arsalarda konut yapılacak ve kooperatif üyeleri o konutlarsa oturacaktı. Ancak bir türlü imar sorunu aşılamadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ise, Kooperatif’e ait iki parsele yönelik kamulaştırmasız el atma işlemi yaptı. Kooperatif üyeleri belediyeye karşı 5 yıl önce dava açmıştı. Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Yargıtay'ın da haklı bulduğu üyeler, kazandıkları 12.6 milyon liranın tahsili için icra işlemi başlattı.

Belediye mahkemeye "Ortada ne hukuki ne fiili el atma var" diyerek davanın tüm yönleri ile reddine karar verilmesi talep etti. 

Emsal dosya 3 kez kayboldu

Daha önce Çankaya Hekimler Sitesi Yapı Kooperatifi adına 34 milyon liralık...