19 / 05 / 2024

oran havalimanı thy seferleri ne zaman

oran havalimanı thy seferleri ne zaman

Oran Havaalanı'nda verilen resepsiyonla İstanbul-Oran seferler başladı. Resepsiyona Türkiye’nin Cezayir Büyükelçisi Adnan Keçeci, Oran Eyaleti Valisi Abdulkadir Za’lan, THY’nin Afrika’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mevlüt Kayar katıldı...

THY eylül ayında 7,9 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları (THY), eylül ayı yolcu ve kargo trafik sonuçlarına göre yüzde 84,9 doluluk oranına yaklaşarak, toplamda 7,9 milyon yolcu taşıdığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Türk Hava Yolları (THY) ağustosta 8,7 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları (THY), Ağustos ayında 8,7 milyon yolcu taşıyarak geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11 artış kaydetti. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, dış hatlarda doluluk oranı yüzde 85,4 iken iç hatlarda yüzde 92,7 olarak gerçekleşti. İşte detaylar....

THY'den çalışanlara yüzde 41 zam müjdesi!

Turkish Airlines (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat son açıklamasında, şirket çalışanlarının maaşlarına yüzde 21 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Ancak daha sonra yapılan bir revize sonucunda, maaşlara yüzde 41 oranında bir artış yapıldığını belirtti.

THY Haziran ayında 7,7 milyon yolcu taşıdı!

Açıklanan rakamlara göre, Türk Hava Yolları (THY), Haziran ayında  7,7 milyon yolcu taşıdı ve yüzde 83,5 doluluk oranına ulaştı.

THY'den en yüksek mayıs ayı performansı: 7,4 milyon yolcu taşıdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk Hava Yolları (THY), bu yılın Mayıs ayında toplam 7,4 milyon yolcu taşıdı ve yüzde 81,8 doluluk oranına ulaştı.

THY'nın İtalya'daki yeni rotası Palermo! Biletler 259 dolarından başlıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İtalya'nın tarihi turizm şehirlerinden Palermo'ya ilk uçuşunu yaptı. İstanbul'dan sabah saat 06.45'te havalanan TK 1373 sefer sayılı ilk uçak Palermo Havalimanı'na yerel saatle 8.30'da iniş yaptı.

THY, çalışanlara yapacağı zammı duyurdu! İşte binlerce kişinin maaşında yapılacak artış!

Asgari ücretten sonra özel sektörde de personele yapılacak zam oranları tüm çalışanlar tarafından merak edilirken, diğer şirketler için de referans olabilecek bir açıklama Türk Hava Yolları’ndan (THY) geldi. THY, binlerce çalışanı için 2023 yılına ilişkin zam oranını duyurdu.

THY Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi!

Türk Hava Yolları (THY) bir ilki gerçekleştirdi ve daha önce askeri üs olarak kullanılan Irak'ın Kerkük kentindeki Kerkük Havalimanı'na, İstanbul'dan ilk doğrudan uçuşunu düzenledi.

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

YDA İnşaat, YDA Havalimanı hisselerini 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrediyor!

YDA İnşaat'ın yüzde 65, hakim ortaklarının ise yüzde 35 oranında pay sahibi olduğu YDA Havalimanı hisselerinin yüzde 60'ının 2.5 yıla yayılan bir ödeme takvimiyle 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrine ilişkin 16 Şubat 'ta hisse devir sözleşmesi imzaladı.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

Berlin Havalimanı 31 Ekim'de açılacak!

Almanya'da açılışı yılan hikayesine dönen ve artık açılması beklenen Berlin Havalimanı'nın 31 Ekim'de açılacağı açıklandı. Havalimanına ilk taşınacak şirket ise Türk Hava Yolları (THY) olacak.

İstanbul Havalimanı'na hangar yapılmadı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Havalimanı'nda 330 uçaklık filosu olan Türk Hava Yolları'na (THY),  uçaklarının teknik bakımlarını yapabileceği bir hangar yapılmadığını söyledi.

oran havalimanı thy seferleri ne zaman Haberi

oran havalimanı thy seferleri ne zaman


Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Oran seferleri haftada 4 gün İstanbul’dan karşılıklı olarak başlatıldı.


Oran Havaalanı'nda verilen resepsiyonla İstanbul-Oran seferler başladı. Resepsiyona Türkiye’nin Cezayir Büyükelçisi Adnan Keçeci, Oran Eyaleti Valisi Abdulkadir Za’lan, THY’nin Afrika’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mevlüt Kayar katıldı.


Büyükelçi Keçeci, THY'nin Oran seferini "tarihi" olarak nitelendirerek, ‘’THY’nin bu seferleri iki ülke halkının ilişkilerini daha da güçlendirecektir’’ dedi.


Keçeci, Oran’da bir çok Türk şirketinin bulunduğunu ve bu uçuşların şirketlerin işlerini de kolaylaştıracağını belirtti. Oran şehrinin kültürel ve tarihsel önemine değinen Keçeci, ‘’İstanbul ve Oran arasında ki bu seferler iki kültür arasında yakınlaşmaya da vesile olacaktır’’ ifadesini kullandı.


Oran Valisi Abdulkadir Za’lan ise ‘’İstanbul ve Oran arasındaki bu havayolu Türkiye ve Cezayir arasındaki ilişkileri güçlendirecektir’’ dedi.


Mevlüt Kayar da İstanbul ve Oran arasındaki seferin...