16 / 05 / 2024

Ordu 216 yatırımları

Ordu 216 yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, basın mensuplarının katılımıyla birlikte Kayabaşı – Gökömer – Gerce grup yolunda inceleme gezisinde bulundu. Güzergâh üzerinde yapılan yol çalışmalarını göstererek, detayları hakkında bilgi verdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Detay 216 Yapı Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay 216 Yapı Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rojhat Selimoğlu tarafından kuruldu. 

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Akkuş'ta yatırımları hız kazandı!

ORDU’nun Akkuş İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçede yürütülen kamu ve belediye yatırımlarının hız kazandığını söyledi.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Ulaşım yatırımları Ordu'ya en kısa sürede kazandırılmalı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı Ordu zirvesinde mevcut ve yavaşlamış yatırımların hızlandırılmasına karar verildiğini söyledi.

OSKİ 2016 yatırımları için ilk kazmayı vuruyor!

Ordu’da içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımlarını planlı ve programlı bir şekilde her geçen yıl üstüne koyarak devam ettiren Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü projelerine start verdi.

Ordu yatırımları MIPIM'de sergilendi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hem ülkenin hem de şehirlerinin prestijini artıracak yatırımları MIPIM'da sergilediklerini söyledi. Yılmaz; fuara katılmadan önce projelerinin ilgililerle paylaşıldığını belirtti.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Bilent Dündar: Yatırımlar ve satışlar artacak!

216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “Son bir kaç aydır seçim atmosferi nedeniyle döviz yükseldi, maliyetler arttı, yatırımlar ertelendi. Ancak dünkü sonuçlardan sonra herkes kaldığı yerden devam edecek, yatırımlar ve satışlar artacak” dedi

Ordu 216 yatırımları Haberi

Ordu 216 yatırımları

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, basın mensuplarının katılımıyla birlikte Kayabaşı – Gökömer – Gerce grup yolunda inceleme gezisinde bulundu. Güzergâh üzerinde yapılan yol çalışmalarını göstererek, detayları hakkında bilgi verdi.

İnceleme gezisine Başkan Enver Yılmaz’la birlikte Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ak Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, OSKİ Genel Müdürü Fatih, Yürük, Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım ve daire başkanları eşlik etti.

Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, inceleme gezisinin son durağı olan Gerce Mahallesinde çevre mahallelerin muhtarları ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 1.500 kişilik kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı.

YATIRIM MALİYETİ: 8 MİLYON 500 BİN LİRA

Burada basın mensuplarına ve vatandaşlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Sizlerle bir arada olmak ve yapılan çalışmaları takip etmek amacıyla Gerce’ye geldik. 2004...