12 / 05 / 2024

Ordu Akkuş Arıtma Tesisi yenileme

Ordu Akkuş Arıtma Tesisi yenileme

Ordu ilinin dört bir köşesinde yatırım faaliyetlerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş İlçesi İçme Suyu Arıtma Tesisinde başlattığı revize çalışmalarını tamamladı.

Ordu Akkuş Arıtma Tesisi yenilendi!

Ordu ilinin dört bir köşesinde yatırım faaliyetlerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş İlçesi İçme Suyu Arıtma Tesisinde başlattığı revize çalışmalarını tamamladı.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Ordu'ya 4 yeni atıksu arıtma tesisi!

İçme suyu ve altyapı yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, projelerine çevresel üstyapı çalışmalarını da katarak Ordu’ya 4 adet paket atık su arıtma tesisi kazandırıyor.

Ünye'de Katı Atık Arıtma Tesisi projesi protesto edildi!

Ordu'nun Ünye ilçesinde toplanan bir grup, yapılacak olan Katı Atık Arıtma Tesisi'ni protesto etti. Basın açıklamasının ardından grup, olaysız şekilde alandan ayrıldı.

Ordu Gülyalı'ya paket atık su arıtma tesisi yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı çevre için yatırım çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı'da paket atık su arıtma tesisi projesinin yatırım çalışmalarına başladı.

Ordu'ya dünya standartlarında arıtma tesisi!

Ordu’da içme sularının kalitesini artırmaya yönelik arıtma tesisi yapım, onarım ve restorasyon çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Ulubey'e son teknoloji sistemlerinin uygulandığı, dünya standartlarında içme suyu arıtma tesisi kazandırdı.

OSKİ Ulubey'e modern içme suyu arıtma tesisi kazandırdı!

Ordu'da içme sularının kalitesini artırmaya yönelik arıtma tesisi yapım, onarım ve restorasyon çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Ulubey'e son teknoloji sistemlerinin uygulandığı, dünya standartlarında içme suyu arıtma tesisi kazandırdı.

Ordu Perşembe'ye 1.6 milyon TL yatırımla arıtma tesisi yapılacak!

Ordu Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü, projeyle şehrin 40 yıllık su ihtiyacını karşılayacak. Ordu Su ve Kanalizasyon işleri Genel Müdürlüğü (OSKİ), Perşembe'ye 1 milyon 600 bin liralık icme suyu arıtma tesisi insa ediyor.

Ordu'ya 1.6 milyon liralık arıtma tesisi inşa ediliyor!

Ordu Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (OSKİ), Perşembe'ye 1 milyon 600 bin liralık içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor. OSKİ, projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Ordu Arıtma Tesisi projesinde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı OSKİ tarafından Korgan'ın su ihtiyacını gidermek ve daha kaliteli su hizmeti sunmak için yapımına 4 ay önce başlanılan su arıtma tesisinde sona gelindi

Sinop Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi. Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop 'un Ordu köyü sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi. Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop 'un Ordu köyü sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.

Cem Tolga Gürkanlı: Trabzon'a teknolojik arıtma tesisi kurulmalı!

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ekolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç Dr. Cem Tolga Gürkanlı, Karadeniz'de görülen kirliliğin kontrol altına alınabilmesi için yeni ve teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı dedi.

Ordu Akkuş Arıtma Tesisi yenileme Haberi

Ordu Akkuş Arıtma Tesisi yenileme


Ordu ilinin dört bir köşesinde yatırım faaliyetlerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş İlçesi İçme Suyu Arıtma Tesisinde başlattığı revize çalışmalarını tamamladı.

26 YILLIK TESİSİN BAKIM VE ONARIMI YAPILDI

1990 yılından bu yana Akkuş ilçe merkezine hizmete veren ancak zamanla tahribata uğrayan içme suyu arıtma tesisinde çalışma başlatan OSKİ, tesiste bakım ve onarım çalışması yaptı.

TESİSİN GÜVENLİĞİ ARTIRILDI

Yapılan çalışmalar sonucunda tesisin uzaktan takibi ve kontrol edilebilmesi için kamera sistemi ve bu sistemin daha etkin kullanılabilmesi amacıyla da ham su girişi ile yavaş kum filtre havuzlarına projektör sistemleri kuruldu. Tesisin duvarları boyanırken sık sık arıza veren elektrik panoları da yenilendi.

SUYUN KALİTESİNİ ARTIRACAK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Tesis içindeki tadilat çalışmalarıyla birlikte suyun arıtımı için kullanılan yavaş kum filtre havuzlarının duvarları ve dengeleme hazneleri izole edilerek sızma...