29 / 04 / 2024

ordu cadde yayalaştırma çalışmaları

ordu cadde yayalaştırma çalışmaları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’ni de yayalaştıracak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

Ordu Akkuş'ta acele kamulaştırma kararı!

Ordu ili Akkuş ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ordu'da acele kamulaştırma yapılacak!

Ordu İlinde Tesis Edilecek Balamir Hidroelektrik Santralinin Yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Ordu'da 3 OSB için kamulaştırma işlemleri devam ediyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde OSB kurulması kapsamında kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Fatsa Yayalaştırma projesinde sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Yayalaştırma projesinde sona geldi.

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Ordu'da cadde yayalaştırma çalışmaları başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’ni de yayalaştıracak.

7 ilde acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale, Balıkesir, Gaziantep, Zonguldak, Ordu, Manisa ve Tokat illerindeki bazı mahallelerde acele kamulaştırma kararı alındı..

Ordu Yayalaştırma Projesi'nin ihalesi yarın!

Altyapı Koordinasyon Merkezi Üst Kurulu 2017'nin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Ordu'daki altyapı yatırımları masaya yatırıldı.

Tarihi Ordu Caddesi yayalaştırılacak!

Üzerinden geçen tramvay hattı ile Aksaray'dan Beyazıt Meydanı'na uzanan Ordu Caddesi'nin, araç trafiğine kapatılarak yayalaştırılması için proje hazırlanacak.

Ünye Cevizdere'ye ayrıştırma tesisi inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cevizdere’ye yapılması planlanan Çöp ayrıştırma tesis ile ilgili kamuoyunda yanlış bir algı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.

ordu cadde yayalaştırma çalışmaları Haberi

ordu cadde yayalaştırma çalışmaları


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’nin bir bölümünün yayalaştırılması için çalışmalarına 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü başlıyor. 

Başkan Enver Yılmaz, yayalaştırma projesiyle birlikte Altınordu ilçe merkezinde toplu taşıma araçlarının bazı güzergâhlarında değişikliklere gidileceğini dile getirerek, “Özellikle alışveriş bölgelerinin bulunduğu ve halkımızın yoğun olarak kullandığı Sırrıpaşa ve İsmetpaşa Caddelerimizi birbirine bağlayan Süleyman Felek ve Zübeyde Hanım Caddelerimizin bir bölümünü de araç trafiğine kapatarak yayalaştıracağız. Büyükşehir Belediyemiz bu çalışmamızın sonrasında, yayalar için 1.700 metrelik araç trafiğine kapalı bir güzergâh ortaya çıkaracak” dedi.


DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM BİRLİKTE YAŞANACAK

Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada “Yılların sorununa neşter vuruyoruz. Artık vatandaşlarımız, kent merkezimizde Sırrıpaşa’dan başlayarak İsmetpaşa Caddemizin sonuna kadar kesintisiz bir yaya güzergâhına sahip olacak. Köprübaşı’nın yeniden düzenlenmesi ve dış cephe iyileştirme projemizin...