30 / 04 / 2024

Ordu hastane projeleri

Ordu hastane projeleri

Ordu Devlet Hastanesi’ne daha önce 320 yataklı yapılması planlanan ek binası 450 yataklı olarak revize edildi. Yeni hastane binasının ihalesinin ise 2 Şubat 2016 tarihinde yapılacağı açıklandı.

Ordu'da akıllı hastane inşa edilecek!

Ay bastı Devlet Hastanesi 'nin proje ihalesinin hazırlandığını Korgan 'ın ise projesinin tamamlandığını vurgulayan Şener, şunları kaydetti "Sağlık Bakanlığı Aybastı Devlet Hastanesini yatırım programına aldı

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Ordu'da 15 milyon TL'ye yapılan botanik bahçesi ne oldu?

Ordu’da belediyenin milyonlarca TL maliyetle inşa ettirdiği Botanik Bahçesi “Hastane yapılacak” diye söküldü.Fakat  şimdi ortada ne botanik bahçesi var ne de hastane.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Ordu Üniversitesi'ne yeni fakülte!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’da Ordu Üniversitesi bünyesinde fakülte açmak için harekete geçtiklerini belirtti. Hazineye geçen hastane binasının üniversiteye kazandırılması planlanıyor.

Ordu Gölköy'e yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Gölköy'deki yatırımların planlandığı gibi ilerlediğini ve 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Ordu projeleri insansız hava araçlarıyla takip ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, büyük ölçekli projelerindeki ilerlemeleri insansız hava araçlarıyla (İHA) takip ediyor.

Ordu hastane projeleri Haberi

Ordu hastane projeleri

Ordu’da 1987 yılında ana binasıyla hizmete giren 2003 yılında ek binanın tamamlanmasıyla birlikte yaklaşık 30 yıldır aynı binada hizmet veren Ordu Devlet Hastanesi’ne daha önce 320 yataklı yapılması planlanan ek binası 450 yataklı olarak revize edildi. Yeni hastane binasının ihalesinin ise 2 Ocak 2016 tarihinde yapılacağı açıklandı.


Orduluların uzun yıllardır yeni, modern ve teknolojik hastane özlemi nihayet bitiyor. Gerek donanım gerekse fiziki şartlar sebebiyle yetersiz kalan Ordu Devlet Hastanesi’nin yerine 320 yataklı olarak inşa edilmesi planlanan proje Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Ordu Milletvekillerinin devreye girmesiyle revize edildi. Revize edilen projede 450 yataklı olarak inşa edilmesine karar verilen hastanenin ihalesi de 2 Şubat 2016 tarihinde yapılıyor.


AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 1987 yılında ana binasıyla hizmete giren 2003...