05 / 05 / 2024

Ordu işçi

Ordu işçi

Altınordu ilçesi Boztepe Mahallesi'nde Çevreyolu Tüneli inşaatında çalışan Murat Tiryaki (30), harç makinesinin elektrik arızasını gidermeye çalışırken akıma kapıldı.Tiryaki'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için yeni tarih açıklandı! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

2023 yılı Türkiye'nin tahmini fındık rekoltesi: 717 bin 931 ton

Karadeniz Bölgesi'nde, 16 ilde üretimi yapılan fındık için yapılan rekolte tespit çalışmalarında sona gelindi. Şehirlere göre rekolte beklentisi ile Ordu için belirlenen işçilik bedelleri açıklandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

TOKİ Ordu 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

TOKİ'nin peş peşe çekeceği 13-19 Aralık kura takvimi belli oldu! TOKİ il il çekiliş kurası Amasya, Çorum, Ordu 2022...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi "İlk Evim, İlk İş Yerim” kuraları tüm hızıyla çekilmeye devam ediyor. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi olacak? İşte TOKİ'nin peş peşe çekeceği 13-19 Aralık kura takvimi...

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Tam 114 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Kont İdaresi Başkanlığı Ordu projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

Ordu'da hayırsever iş insanları 8 derslikli okul yaptıracak!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde hayırsever iş insanları Altaş ailesi tarafından anaokulu inşa ettirecek. 

Ordu işçi Haberi

Ordu işçi

Ordu'da yapımı süren tünel inşaatında harç makinesindeki kaçak elektrik akımına kapılan işçi yaşamını yitirdi.


Altınordu ilçesi Boztepe Mahallesi'nde Çevreyolu Tüneli inşaatında çalışan Murat Tiryaki (30), harç makinesinin elektrik arızasını gidermeye çalışırken akıma kapıldı.


Ağır yaralanan Tiryaki, arkadaşlarının yardımıyla tünelden çıkarıldı. Ambulansla Ordu Devlet Hastanesine kaldırılan Tiryaki, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Tiryaki'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 


- İki yıl sözleşmeli öğretmenlik yapmış


Öte yandan evli ve 2 çocuk babası Tiryaki'nin yaklaşık iki yıl önce Mesudiye Çok Programlı Lisesi'nde sözleşmeli öğretmenlik yaptığı, daha sonra işi bıraktığı...