07 / 10 / 2024

ordu kabadüz yokuşdibi konutları

ordu kabadüz yokuşdibi konutları

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçe merkezine ve Yokuşdibi Mahallesi'ne toplamda 400 TOKİ konutunun yapılacağını açıkladı. Kaya TOKİ'ye yaptığı proje başvurusundan olumlu sonuç geldiğini bildirdi.

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Migros sanal markette taze perşembe rüzgarı! Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü!

Migros Market sanal markette taze perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü. İşte indirimli diğer ürünler ve fiyatı...

A101 aktüel kataloğunda çeyiz ürünleri dibi gördü! Fritöz, süpürge, TV, fırın, epilasyon 2 Mart 2023 fiyat listesi

A101 indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. A101 aktüel ürünler kataloğunda çeyiz ürünleri dibi gördü! Fritöz, süpürge, TV, fırın... 2 Mart 2023 fiyat listesi

Altın fiyatları resmen dibi boyladı! Elinde 1 gram bile altını olanlar kırmızı alarm! 19 Ekim 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketine devam ediyor. Ons altın bugün 1647 dolar seviyesine kadar geriledi. Altın fiyatları resmen dibi boyladı. Elinde 1 gram bile altını olanlar kırmızı alarm! İşte 19 Ekim 2022 canlı altın fiyatları…

TOKİ Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'nun Kabadüz ilçesinde 74 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Şubat 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Kabadüz'de 74 konutluk yeni proje inşa edecek.

Osman Işık: Ordu'da toplu konut arazi yeri arayışımız devam ediyor!

Ordu’da son haftalarda kar yağışı ve sağanak yağışlar nedeniyle heyelanlar meydana geldi. Ordu AFAD Müdürü Osman Işık, "Geçen yıl heyelanda yıkılan evler vardı, ilgili çalışmalar devam ediyor, 26 vatandaşımızın yerleşecekleri yer seçimini yaptık. Kendi uygun yeri olmayan vatandaşlarımız için toplu k

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Ordu Çambaşı'ndaki bunglov ev sayısı artacak!

Tatilcilerin yeni gözdesi Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylasında ki bungalovlar oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler: "Mayıs ayına kadar tüm rezervasyonlarımız dolu. Yoğun talep üzerine bungalovlara yenilerini ekleyeceğiz" dedi...

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Kabadüz Kültür Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden “Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

ordu kabadüz yokuşdibi konutları Haberi

ordu kabadüz yokuşdibi konutları

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçe merkezine ve Yokuşdibi Mahallesi'ne toplamda 400 TOKİ konutunun yapılacağını açıkladı. 


Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına (TOKİ) yaptığı proje başvurusundan olumlu sonuç geldiğini bildirdi. 


İlçe merkezine 250 konutun, Yokuşdibi Mahallesi'ne 150 konutun yapılacağını belirten Yener Kaya, başvuruların alınmaya başladığını kaydetti. Projeye yoğun bir talep olduğunu ifade eden Başkan Kaya, 'Tek proje altında ilçe merkezimize ve Yokuşdibi Mahallesi'ne TOKİ konutları yaptırmak için müracaatımızı yaptık. İlçemize yapılacak olan TOKİ konutları için başvuruları almaya başladık. 

Mart ayına kadar da başvuru almaya devam edeceğiz. Şu anda TOKİ konutlarına çok yoğun bir ilgi var. Bu ilginin olması da kısa sürede sınıra ulaşacağını gösteriyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından TOKİ ile sözleşmemizi yapıp, inşaat çalışmalarını başlatacağız." dedi. 


Yener Kaya, başvuruların konut kotasını...