06 / 05 / 2024

Ordu Kamyon Garajına ne yapılacak

Ordu Kamyon Garajına ne yapılacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’da uygulayacağı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci adımını attı. Büyükşehir belediyesi, yıkılacak olan binaların yerine yapılması gereken konutlar için Şirin Evler’deki Kamyon Garajını TOKİ’ye devir etti.

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Ordu kıyılarındaki yüksek katlı bina inşalarına son!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Belde Evler örneğinde olduğu gibi kıyılar yargı kararıyla koruma altına alındı. Buna göre kıyılarda yüksek ölçekli bina inşasının önüne geçildi. 

Ordu'da 9.5 milyon TL'ye 18 yıllığına kiralık tesis!

ORBEL İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesine ait tesisler ve binalar 18 yıllığına kiralanacak. İşin bedeli ise 9 milyon 504 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu'da Kıyı Kanunu'na aykırı binalar yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu sebebiyle Ordu İdare Mahkemesi'nin verdiği yıkım kararı üzerine 3, 10 ve 12'nci katları tamamlanan binaların yıkımı gerçekleştirildi...

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu'daki Belde Evler'de mahkeme kararına rağmen yıkım devam ediyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kenarında yapılan Belde Evler projesi için mahkeme yıkım işleminin durdurulmasına karar verdi. Fakat yıkım hala devam ediyor, belediye yıkımı durdurmadı...

Ordu'daki fırtına 4 katlı binanın çatısını uçurdu!

Ordu’da meydana gelen fırtına 4 binanın çatısını uçurdu. Binada yaşayan vatandaşlar korkularını dile getirdi.

Ordu'daki fırtına binanın çatısını uçurdu!

Ordu’da fırtına nedeniyle 4 katlı binanın çatısı uçtu. Tedbir amacıyla bina sakinleri evlerinden çıkartıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Trabzon'daki yıkım haberlerinin ardından inanılmaz olay!

Trabzon'da yaylada ev yapmak isteyen, yasak nedeniyle yapamayan Ömer Birinci yıkım endişesi yaşamamak için yaptırdığı 20 metrekarelik ahşap evi kamyon kasasına monte etti. Birinci'nin yöntemi, Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmini akıllara getirdi.

Ordu Kamyon Garajına ne yapılacak Haberi

Ordu Kamyon Garajına ne yapılacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’da uygulayacağı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci adımını attı. Büyükşehir belediyesi, yıkılacak olan binaların yerine yapılması gereken konutlar için Şirin Evler’deki Kamyon Garajını TOKİ’ye devir etti.


Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu, Fatsa ve Ünye’de seçilen pilot bölgelerde Kentsel Dönüşümle ilgili başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor. Ekim ayında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan arasında imzalanan protokole göre, Altınordu’da uygulanacak ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yapılacak olan yeni konutlar için Kamyon Garajı, TOKİ’ye devir edildi.


UYGULAMA PROJELERİ HALKLA PAYLAŞILACAK


Uygulanacak olan ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Enver Yılmaz, Kentsel Dönüşüm uygulamalarında hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini dile getirdi. Yılmaz, “Uygulama projelerini halkla paylaşacağız. Hemşerilerimizin rızası olmayan bir projeyi uygulamayız. Altınordu ilçesinde ve...