30 / 04 / 2024

Ordu kent haberleri

Ordu kent haberleri

Ordu'da modern sanayi üretimi için geniş arazilerin kamulaştırılmasına ihtiyaç var. Yerli ve yabancı girişimcilerin artan yatırım taleplerinin karşılanabilmesi için Ordu merkez ve Fatsa, Ünye gibi ilçelerimizde acilen yeni OSB'ler kurulmalıdır...

Ordu'da kapalı çarşının çatısı çöktü!

Ordu'da kapalı çarşının çatısı çöktü. Ordu'da kapalı çarşının çatısının çökme anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Çökme sonrası, kapalı çarşıda büyük çapta hasar meydana gelirken, polis çevrede önlem aldı...

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.

Ordu'da dönüşüm devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, kent yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Ordu Akkuş'ta cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Akkuş ilçesinde hayata geçireceği kent meydanı ve cephe iyileştirme projesinde çalışmalar başladı

Ordu Köprübaşı'nda dış cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Karadeniz Bölgesi’nin incisi olarak adlandırılan, yerli ve yabancı herkesin doğası ve kültürüyle yaşanabilecek bir kent olarak gördüğü Ordu son yıllarda dönüşümle dikkat çekiyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Ordu Kabataş'a kent meydanı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabataş Kent Meydanı için düğmeye bastı.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı ihaleye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihaleye çıkacağının müjdesini verdi.

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Ordu kent haberleri Haberi

Ordu kent haberleri

Türkiye fındık üretimi ve ihracatındaki büyük ağırlığı ile adından her zaman sözettiren Doğu Karadeniz Bölgesi'nin yeşil kenti Ordu'nun merkez ilçe dışında 19 ilçesi daha var. 


Büyük tarım, turizm ve sanayi potansiyeline rağmen Ordu'nun ilçeleri hala dışarıya göç veriyor. Kentimizin artık dışarıya göçe dur diyecek bir konuma yükselme zamanı gelmedi mi? Ordu artık dışarıya göç veren değil, dışardan göç alan bir kente dönüşmelidir. 


Ordu'da modern sanayi üretimi için geniş arazilerin kamulaştırılmasına ihtiyaç var. Yerli ve yabancı girişimcilerin artan yatırım taleplerinin karşılanabilmesi için Ordu merkez ve Fatsa, Ünye gibi ilçelerimizde acilen yeni OSB'ler kurulmalıdır. Kalkınma hedeflerimiz açısından bütün bu projelerin aksamadan ve birbiri ardına hayata geçirilmesi çok önemli. Bunun için Ordu'daki siyasi parti temsilcileri, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Ticaret ve...