04 / 05 / 2024

Ordu kent yenileme

Ordu kent yenileme

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, kent yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Ümraniye'ye İFM dopingi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projeleri ve kent yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Ordu'da dönüşüm devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, kent yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Malatya Battalgazi'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Bayram Alışık ile birlikte Yeşilçam Caddesi ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Tunceli'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Tunceli İl Özel İdaresi tarafından Pertek ilçesine bağlı köy ve mezralarda başlatılan yol bakım, onarım ve stabilize çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Ordu kent yenileme Haberi

Ordu kent yenileme

Ordu her alanda büyük dönüşümler yapıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, kentte gerçekleştirecekleri projeler hakkında açıklamalar yaptı. 


Altyapı, çevre düzenleme gibi bir çok yenilik yapılan Ordu'da dönüşüm projeleri hız kesmeden devam edecek. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz kente kazandırdıkları yenikleir şöyle sıraladı; ''39 su alma yapısı, 51 adet kaptaj ve kuyu, 157 adet depo, 12 adet içme suyu arıtma tesisi, 7 adet atık su arıtma tesisi, 32 adet depo bakım ve onarımı, 116 kilometre kanalizasyon hattı ve 2 bin 362 kilometre içme suyu hattına imza attık'' dedi. 


Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde de dönüşüm adına seferberlik başlatıldı. Binalarda dayanıklılık ve altapıda sağlamlık ilkesini benimseyen Büyükşehir bu doğrultuda projeler hayata geçirmeye devam...