17 / 05 / 2024

ordu köprü yenileme çalışmaları

ordu köprü yenileme çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediyesi, tarihi Dayınlı ve Başkotana Köprüleri’ni restore etmek üzere çalışma başlattı.

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Ordu'da okul yolundaki yıkılma tehlikesi olan ahşap köprü yenilenecek!

Yaklaşık 40 yıldır kullanımda olan ve çürüdüğü için yıkılma tehlikesi olduğu tespit edilen ahşap köprünün yerine daha güvenli yeni köprü yapılması için çalışma başlatılacak...

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Ordu'da Cevizdere Köprüsü yeniden inşa edildi!

Ordu'da Ağustos ayında temeli atılan Cevizdere Köprüsü yeniden inşa edilerek ulaşıma açıldı. 8 Ağustos'ta aşırı yağışlar sonucu yıkılan köprüde çalışmalar tamamlandı.

Ordu Cevizdere Köprüsü'nde sona gelindi!

Ordu'da geçen Ağustos ayında meydana gelen selde yıkılan Cevizdere Köprüsü'nde yaklaşık üç ay devam eden çalışmalarda sona gelindi.

Ordu Cevizdere Köprüsü 3-4 ay içinde yeniden yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ünye'de yıkılan Cevizdere Köprüsü'yle ilgili "Hedefimiz bu köprüyü 3-4 ay içinde bitirmek." dedi...

Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, yenileme çalışmaları sebebiyle 23 Aralık 2017'de kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi açıldı.

Ordu Mostar Köprüsü'nde son durum!

Ordu’da Altınordu Belediyesi tarafından inşa edilen Mostar Köprüsü’nün çevre düzenlemeleri devam ediyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yenileme çalışmaları başladı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asfalt dökme çalışmaları başladı. Köprüye mastik asfalt dökme işlemi başlarken, asfalt çalışması havadan görüntülendi.

ordu köprü yenileme çalışmaları Haberi

ordu köprü yenileme çalışmaları


Ordu Büyükşehir Belediyesi, tarihi Dayınlı ve Başkotana Köprüleri’ni restore etmek üzere çalışma başlattı. Başkan Enver Yılmaz, bir dönem yaya ulaşımının önemli güzergâhları üzerinde bulunan ve yoğun bir şekilde kullanılan Dayınlı ve Başkotana Köprüleri’ni aslına uygun olarak restore edeceklerini söyledi.

RESTORASYON PROJELERİ ONAYLANDI

Tarihi yapıların korunarak geleceğe aktarılması konusunda birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı ilçesinde taştan yapılan Dayınlı Köprüsü ile Kabadüz ilçesinde Melet Irmağı üzerinde ahşaptan inşa edilen Başkotana Köprüsü’nün restorasyonuyla ilgili proje hazırladı.

İlk etapta Karayolları Genel Müdürlüğüne gönderilerek uygulama izni alınan projeler, ardından Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğüne gönderildi. Kurul tarafından yapılan incelemelerden sonra her iki projenin de uygulanması için onay verildi.

TARİHİ YAPILARIN ONARILMASI ZAMAN ALIYOR

Tarihi yapıların onarımıyla ilgili uzun bir sürecin olduğunu söyleyen Başkan Enver...