17 / 05 / 2024

Ordu Memurkent 3. Etap konutları

Ordu Memurkent 3. Etap konutları

Ordu'nun Eskipazar köyünde bulunan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Memurkent 3. Etap'taki 648 konuta doğalgaz bağlanamaması ev sahiplerini çileden çıkardı. Memurkent önünde toplanan yaklaşık 100 kişi karlı havaya rağmen eylem yaptı...

Milli Emlak, 3 ildeki 9 adet arsa ve araziyi satıyor! 

Milli Emlak, Mardin, Ordu ve Sakarya illerinde yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

O ilde 3 milyon 500 TL'ye yükselen arsa bedelleri, konut fiyatlarını da uçuruyor!

Türkiye'nin en küçük büyükşehri olan Ordu'da arsa bedelleri 3 milyon 500 TL'ye kadar yükseliyor. Bu durum yeni yapılan konutların fiyatlarını da uçuruyor. Peki arsa maliyeti düşer mi? Nasıl düşürülebilir? 

Belediye o ilçede arsa satacak! İhalesi 3 Mayıs'ta!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Karşıyaka Mahallesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye o ilde 3 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Ordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satacak! 3 taksit fırsatıyla!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan arsa ve fındık bahçesini satışa çıkardı.

Ordu'da 3 adet arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Altınordu ve Perşembe ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve tüm detaylar...

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Ordu'da 15.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu Büyükşehir'den 38.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 38 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Ordu'da 24.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan 3 adet arsayı 24 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Ordu'da 13.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 13 milyon 321 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu'da riskli yapılar 3 ay içerisinde yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ordu genelinde bulunan riski yapıların yıkımlarının 3 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Ordu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Fatsa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu Memurkent 3. Etap konutları Haberi

Ordu Memurkent 3. Etap konutları

Ordu'nun Eskipazar köyünde bulunan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Memurkent 3. Etap'taki 648 konuta doğalgaz bağlanamaması ev sahiplerini çileden çıkardı. Memurkent önünde toplanan yaklaşık 100 kişi karlı havaya rağmen eylem yaptı. Evlerinin buz gibi olduğunu söyleyen konut sahipleri soğuktan hastalandıklarını belirtti. Memurkent'e abonelik parası yatırmalarına rağmen Emlak Konut A.Ş. yönetiminin kendilerinden abonelik parası istediğini belirten vatandaşlar, vermeyenlere icra işlemleri başlatılması için ödeme emri tebligatları gönderdiğini kaydetti. Elektrikli ısıtıcı ile ısınmaya çalıştıklarını, odun ve kömür sobası kurulmasına da site yönetimi tarafından izin verilmediğini belirten konut sahipleri, sorunlarına bir an önce çözüm bulunmasını istedi. 



Aydınlık...