03 / 05 / 2024

ordu öğretmenler sitesi konut

ordu öğretmenler sitesi konut

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz "Öğretmenler Sitesi ve Eski Sanayi Sitesi’nin olduğu alanda konutları olanlar için yerleşim yapacaktık. Biz, buranın devrini Toki’ye yaptık ve buraya yaklaşık 380 konut yapılacak" dedi

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Ordu Korgan Sanayi Sitesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Ordu Korgan'daki projeler hakkında bilgi veren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, inşaatı devam eden Korgan Sanayi Sitesi'nde çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri inşa edilecek!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 8 Ekim 2019 tarihinde yapılacak.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 8 Ekim'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin lira olarak belirlendi. 

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri yapılacak!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 10 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 10 Eylül'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Eska Mühendislik Tuzla'yı dönüştürüyor!

Öğretmenler Sitesi projesiyle inşaat sektöründeki bilgi ve tecrübesini en iyi şekilde ispat eden Eska Mühendislik Tuzla'nın dönüşümle yenilenen yeni yüzüne projeleriyle katkı sağlıyor..

Ordu Aybastı'da 62 işyeri yapım işi ihalesi 5 Ekim'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 62 işyeri yapım işi ihalesi 5 Ekim'de gerçekleşecek..

Altınordu'ya yaşam merkezi ve sanayi sitesi yatırımı!

Ordu Altınordu Belediyesi tarafından temeli atılan Yaşlı Yaşam Merkezi ve Küçük Sanayi Sitesi projelerinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2 dev proje ile şehrin nefes alması planlanıyor.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı!

Ordu’nun Altınordu ilçesinde inşa edilecek Karacaömer Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı. Proje, 9 blok 62 iş yerinden oluşuyor.

Ordu Aybastı'da 62 işyeri yapım ihalesi 18 Temmuz'da!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, tarafından 62 işyeri yapım ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak..

Ordu Aybastı'da işyeri yapım işi ihalesi 25 Mayıs'ta!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, işyeri yapım işi ihale ediyor. İhale 25 Mayıs'ta yapılacak..

ordu öğretmenler sitesi konut Haberi

ordu öğretmenler sitesi konut


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altaş TV’de Funda Altaş Şimşit’in hazırlayıp sunduğu “Ordu’yu Yönetenler” adlı programın canlı yayın konuğu oldu. Başkan Yılmaz programda karla mücadeleden Kentsel Dönüşüm Projesi’ne, Şehitlik Projesi’nden Orduspor Kadın Basketbol Takımı’na kadar birçok konuda Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili izleyenlere kapsamlı bilgi verdi.

Başkan Enver Yılmaz’ın Büyükşehir Belediyesi’nin kar çalışmaları, Kentsel Dönüşüm Projesi, Şehitler Anıtı ile ilgili açıklamaları şöyle:

 
“KARLA MÜCADELEDE TARİHİ BİR DÖNEM YAŞIYORUZ”

Karla ilgili gerekli tecrübelerimiz vardı ancak bu kez beklediğimizden daha yoğun bir kar yağışı ile karşılaştık. Meteorolojik verilere göre 2001 yılından bu yana böyle bir kar yağışı görülmemiş. 19 ilçenin tamamında 86 yerleşim noktasında, 318 araç ve 400 çalışanımızla birlikte 24 saat esasına göre çalışmaları yürüttük ve bu çalışmalarda ekiplerimizde görev alan tüm arkadaşlarımıza...