02 / 05 / 2024

Ordu Saray caddesi yenileme

Ordu Saray caddesi yenileme

Saray Caddesi’nde, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. 2 km uzunluğundaki yolun dar, araç ve yaya trafiğini olumsuz yönde etkileyen bölgelerinde kamulaştırma yapılarak genişletilmesi sağlandı.

Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı!

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde hayata geçirilen 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Tarihi Ordu Caddesi yayalaştırılacak!

Üzerinden geçen tramvay hattı ile Aksaray'dan Beyazıt Meydanı'na uzanan Ordu Caddesi'nin, araç trafiğine kapatılarak yayalaştırılması için proje hazırlanacak.

Ordu Reşadiye'de altyapı sorunu çözüldü!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, Reşadiye Caddesi’nde eskiyen alt yapı içme suyu ve asbest borularını yeniledi.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Ordu Ünye Hükümet Caddesi yenilendi!

Ünye'nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışma ile modern bir görünüme kavuştu.

Tekirdağ Saray yeni yüzüne kavuşuyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesine ziyarette bulundu. Başkan Albayrak, Çerkezköy Caddesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları inceledi..

Ordu Köprübaşı'na meydan müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi Süleyman Felek Caddesi’nin yayalaştırılması kapsamında Barbaros Caddesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Köprübaşı mevkiine meydan yapacaklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa Ordu Caddesi yenileniyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin prestij caddelerine verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. İlçenin önemli prestij caddelerinden olan Ordu Caddesi, hazırlanan bir projeyle yeni görünümüne kavuşacak.

Ordu Ünye'nin çehresi değişiyor!

Ordu Ünye'nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi'nde asfaltlama çalışması devam ediyor. Altyapının tamamen elden geçirildiği, yağmur suyu hatları ve elektrik hatlarının yenilendiği caddedeki değişim sürüyor.

Ordu'daki tarihi konak restore edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin tarihi miraslarına sahip çıkmaya devam ediyor. Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi, Sıtkıcan Caddesi üzerinde yer alan tarihi konağın aslına uygun olarak yeniden yapılabilmesi için rölöve projesi hazırlandı.

Ordu Saray caddesi yenilendi!

Saray Caddesi’nde, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. 2 km uzunluğundaki yolun dar, araç ve yaya trafiğini olumsuz yönde etkileyen bölgelerinde kamulaştırma yapılarak genişletilmesi sağlandı.

Ordu Saray caddesi yenileme Haberi

Ordu Saray caddesi yenileme


Ünye ilçesinin ulaşımdaki önemli arterlerinden Saray Caddesi’nde, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

2 KM SICAK ASFALT YAPILDI

2 km uzunluğundaki yolun dar, araç ve yaya trafiğini olumsuz yönde etkileyen bölgelerinde kamulaştırma yapılarak yolun ulaşımı rahatlatacak şekilde genişletilmesi sağlandı. Altyapı çalışmaları kapsamında elektrik hatları ile çöp konteynerları yeraltına alındı; doğalgaz, yağmur suyu ve içme suyu hatları döşendi. 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında öncelikle Çakırtepe sapağına kadar olan birinci etap tamamlandı. Daha sonra başlanan ikinci etap asfaltlama çalışmaları ve beton kaldırım imalatları da hızlı bir şekilde tamamlanarak Saray Caddesi tekrar ulaşıma açıldı.  



Ordu Büyükşehir...