05 / 05 / 2024

Ordu tiyatro binası

Ordu tiyatro binası

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Düz Mahalle’de hizmet veren OBBKT binasını daha kullanışlı hale getirmek ve yeniden restore etmek için hazırladığı projeyi ihale etti.

Arnavutluk'ta tiyatro binasının yıkımında şok gözaltı!

Arnavutluk'ta Ulusal Tiyatro binasının yıkımının yıkılmasına karşı çıkan protestocular gözaltına alındı. Gözaltına alınan yaklaşık 30 kişi arasında Cumhurbaşkanı Ilir Meta'nın eşi de yer alıyor.

Arnavutluk'taki Ulusal Tiyatro binasının yıkımına tepki!

Arnavutluk'taki Ulusal Tiyatro binasının yıkımına karşı çıkan bazı sanatçı ve sivil toplum örgütlerinden aktivistler, yıkıma tepki gösterdi.

Ordu’daki şiddetli fırtınada 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binası hasar gördü!

Ordu Valiliği yaptığı açıklamada şiddetli fırtına nedeniyle 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binasının çatısı ve cephe mantolamalarının hasar gördüğünü belirtti.

Ordu'daki fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası hasar gördü! 

Ordu'da dün akşam başlayan, bugün de etkisini sürdüren fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası zarar gördü. Binaların çatı ve dış mantolamalarının hasar gördüğü belirtildi...

Eski 2'nci Ordu Komutanlığı binası yıkılacak mı?

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Konya Büyükşehir Belediyesine devredilen Alaaddin Bulvarı üzerinde bulunan Eski 2. Ordu Komutanlığı binasının yıkılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Muammer Karaca Tiyatrosu'nun restorasyonu 2021'de tamamlanacak! 

Beyoğlu’ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu’nu restore etmek için İBB’nin açtığı ihale sonuçlandı. Ünlü tiyatro binası 15 milyon 244 bin liraya restore edilecek. Restorasyon çalışmalarının 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Altnordu Terminal Binası tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altnordu Terminal Binası'nın inşaatını tamamlıyor.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin yaklaşık 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atılıyor!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli 8 Ekim'de atılacak. Temel atma törenine birçok tiyatro sanatçısının katılması bekleniyor.

Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası inşaatı sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından örnek bir proje olarak hayata geçirilecek olan Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'ni tamamlıyor.

Ordu Altınordu'ya yeni hizmet binası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yeni bir cenaze hizmetleri binasını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Karapınar Mahallesi’nde yeni bir hizmet binası inşa ediliyor.

Altınordu Terminal Binası 2018'de tamamlanacak!

Yenilikçi yatırımlarıyla Karadeniz Bölgesi’nin parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Terminal Binası'nı 2018'de tamamlayacak.

Ordu tiyatro binası Haberi

Ordu tiyatro binası


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Düz Mahalle’de hizmet veren OBBKT binasını daha kullanışlı hale getirmek ve yeniden restore etmek için hazırladığı projeyi ihale etti.

Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun onayladığı proje kapsamında; tiyatro salonu, sahne arkası ve idari bölüm ile tarihi kilise binasında bulunan fuaye alanında yeni düzenlemeler yapılacak.

Tiyatro, sergi, konferans ve seminer gibi faaliyetler için çok amaçlı olarak kullanılan salondaki koltuklar, halı, perde, sahne, akustik tavan, duvar kaplamaları, ıslak hacimler, ısıtma ve elektrik tesisatları yenilenecek. Fiziki mekan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla idari bölüm ve sahne arkasında yeni düzenleme yapılacak.  Tarihi kilise binasında yer alan fuaye ve sergi salonu ise dökülen sıva kısımlarının onarılmasının ardından boyanacak.

 
SANAT ŞEHRİ ORDU’YA YAKIŞIR BİR TİYATRO OLACAK

OBBKT binasında yapılacak çalışmalar hakkında basın mensuplarına açıklamada bulunan Ordu...