04 / 05 / 2024

Ordu Turnasuyun spor tesisi

Ordu Turnasuyun spor tesisi

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Gülyalı Turnasuyu Mahallesi’ne yeni bir spor tesisi inşa edecek.

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Ordu Belde Evleri'nin zemin katları neden yıkılmıyor?

Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Belde Evleri’nin yıkılması için belediyeye çağrıda bulundu. Gönül, "2021 yılı yaz ayına yetişecek biçimde yeşil alan çalışması tamamlanmalı, geçmişte olduğu gibi mesire yeri ve semt spor alanları olmalıdır" dedi.

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Yeni Ordu Stadı'nın çimleri seriliyor!

Ordu'da Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapılan 20 bin seyirci kapasiteli Yeni Ordu Stadı'nda çim serme işlemine başlanıldı...

Ordu yeni spor merkezine kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşaatı süren spor tesisiyle ilgili çalışmaların yüzde 90 seviyesine geldiğini söyledi. Yılmaz, tesisi ay sonunda teslim alacaklarını belirtti.

Ordu Turnasuyu Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşası devam eden iki adet nizami futbol sahası ve spor tesisini inceledi.

Altınordu Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen Altınordu Spor Kompleksi'nde sona gelindi.

Ordu'ya 87 milyon TL'lik spor tesisi geliyor!

Yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediyesi, kente 87 milyon TL'lik spor tesisi inşa ediyor.

Ordu'ya 87 milyon TL'lik yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kente 87 milyon TL'lik yeni bir spor tesisi kazandırıyor.

Ordu Turnasuyu'na yeni spor tesisi inşa edilecek!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Gülyalı Turnasuyu Mahallesi’ne yeni bir spor tesisi inşa edecek.

Ordu'nun yeni spor tesislerinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği 3 nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribünün yüzde 60'ını tamamladı.

Altınordu'ya 120 dönümlük spor tesisi!

Ordu'nun Altınordu Karşıyaka Mahallesi’ne yeni spor tesisi inşa edilecek. 120 dönümlük alanda inşa edilecek 3 adet nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribün 15 Mayıs tarihinde ihale edilecek.

Ordu Turnasuyun spor tesisi Haberi

Ordu Turnasuyun spor tesisi


Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki sportif yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Ordu Gülyalı Turnasuyu Mahallesi’ne iki adet nizami futbol sahası ve bir adet spor tesisi inşa edilecek.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak spora yönelik 87 milyon TL’lik yatırım yaptıklarına ve birçok yeni spor alanı oluşturduklarını belirterek “Her yaştan insanımızın sportif faaliyetler içerisinde bulunmasını istiyoruz. Şimdiye kadar spor yatırımlarına ayırdığımız bütçe 87 milyon TL’yi buldu. Sporda birçok yatırımı hayata geçirdik ve yenilerini de yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Son olarak Gülyalı Turnasuyu Mahallesi’nde yapılacak saha ve tesislerin ihalesini gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Enver Yılmaz, “Turnasuyu Mahallemize 60 m x 90 m ölçülerinde, iki adet doğal çim futbol sahası ve bir adet de tesis binası...