13 / 05 / 2024

Ordu uydu takip sistemi

Ordu uydu takip sistemi

Ordu'da çevreyi kirletenler uydudan tespit edilecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından 2015 yılından itibaren hafriyat taşıyan araçlara uydu takip sistemi takma zorunluluğu getirildi.

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

Fındık fiyatı ne kadar? Serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL? Ordu, Samsun, Sakarya 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fındık üreticileri ve alıcıları fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini yakından takip ediyor. Peki, Fındık fiyatı ne kadar? 2022 Ordu, Samsun, Giresun, Sakarya da fındık kaç TL?

Ordu projeleri insansız hava araçlarıyla takip ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, büyük ölçekli projelerindeki ilerlemeleri insansız hava araçlarıyla (İHA) takip ediyor.

İzmir'de hafriyat kamyonları GPS cihazıyla uydudan izlenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı hazırlıklarını tamamladığı Uydu Takip Sistemi (GPS) destekli ve web tabanlı Hafriyat Yazılım Otomasyon Sistemi'nde sıra bilgilendirme toplantılarına geldi.

Kocaeli'de kaçak hafriyat operasyonu!

Kocaeli'de ‘’Hafriyat Yönetim Bilgi Sistemi’’ ile entegre çalışan Hafriyat Araçları Uydu Takip Sistemi sayesinde 7/24 takip edilen hafriyat alanlarına kaçak olarak döküm yapmak isteyen kamyonlara baskın düzenleniyor.

Çevre temizliğinde yeni dönem: Uydudan takip!

Hafriyat taşıyan araçlara uydu takip sistemi takma zorunluluğu getirildi. Uygulama kapsamında belediye tarafından belirlenen yerlerin dışında hafriyat ya da çöp dökenlere 42 bin lira ile 126 bin lira arasında ceza kesilecek

Ordu'da çevreyi kirletenler uydudan tespit edilecek!

Ordu'da çevreyi kirletenler uydudan tespit edilecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından 2015 yılından itibaren hafriyat taşıyan araçlara uydu takip sistemi takma zorunluluğu getirildi.

Ordu ve Giresun'da yaylalara helitaksi turları düzenlenecek!

Karadeniz'de yayla turizminin geliştirilmesi amacıyla Ordu ve Giresun'da yaylalara helitaksi turları düzenlenecek. Ordu'nun Perşembe, Çambaşı ve Giresun'un Kümbet yaylalarını helitaksi ile havadan inceleyen Çiftçi ve Karahan, yetkililerden bilgi aldı..

Ordu Reşadiye iletim hattı projesi için toplantı düzenlenecek!

Ordu Reşadiye Enerji İletim Hattı projesinin tesis edilmesi ve işletilmesi için halkın katkı ve görüşlerinin almak üzere 28 Ağustos 2013 tarihinde haklın katılım toplantısı düzenlenecek...

Mütekabiliyet Yasası'ndan sonra emlak ilanlarını takip eden ilk 5 ülke!

Mütekabiliyet yasasının çıkmasından sonra Almanya, Türkiye'deki emlak ilanlarını en çok takip eden ülke olarak öne çıkarken, onu sırasıyla Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, Hollanda ve İngiltere izliyor...

Ordu - Osmaniye Yolu 2015 yılında hizmete girecek!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, ilk kez Osmanlı döneminde 1880 yılında gündeme getirilen, yaklaşık 600 kilometrelik Karadeniz - Akdeniz Yolu' nun 2015 yılında tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi...

Ordu Ünye Müze Evi açıldı!

Ordu İli Ünye ilçesinde 250 yıllık ev belediyenin restorasyonuyla etnografya müzesine dönüştürüldü. Ünye Müze Evi, yörenin kültür varlıklarını korurken birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak...

Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binası yapım işi ihalesi!

Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binası yapım işi ihalesi 16 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek. Yapım işi için sözleşmenin yapılacağı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılacaktır...

Ordu uydu takip sistemi Haberi

Ordu uydu takip sistemi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından 2015 yılından itibaren hafriyat taşıyan araçlara uydu takip sistemi takma zorunluluğu getirildi. 


Uygulama kapsamında belediye tarafından belirlenen yerlerin dışında hafriyat ya da çöp dökenlere 42 bin lira ile 126 bin lira arasında ceza kesilecek.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çevreyi korumak adına yeni önlemler aldıklarını belirtti. 


Çevre temizliğine önem veren bir Ordu Büyükşehir Belediyesi olduğunu ifade eden Yılmaz, 2015 yılından itibaren hafriyat taşıma izin belgesi olmayan, taşıma izin belgesini yenilemeyen ve uydu takip sistemine geçmeyen araçlara gerekli yaptırımlar uygulanacağını söyledi. 


Kanun ve yönetmeliklere aykırı hafriyat döken, depolayan, taşıyan şahıslara 42 bin lira, şirketlere ise 126 bin lira idari para cezası kesileceğini vurgulayan Yılmaz, yeni uygulamalarla çevre kirliliğinin önüne...