18 / 07 / 2024

Orduda altın mı var

Orduda altın mı var

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yerel basında ve sosyal medyada hızla yayılan haberlerin tamamen hayali olduğuna dikkat çekti. Balkanlıoğlu, tarihi alanların bu sebeple tahrip olduğunu belirtti.

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Uzmanlar açıkladı! Altın mı, gümüş mü, bakır mı?

Emtia piyasasında, Fed'in eylülde faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerden kaynaklanan olumlu fiyatlamalar ve arz endişeleriyle geçen ay artış eğilimi sürerken, altın, gümüş ve bakırdaki zirveler öne çıkmış oldu.

Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı? döviz mi? borsa mı?

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık oranda ortalama olarak yüzde 3,28, altının gram rakamı da yüzde 2,04, dolar/TL yüzde 1,31 değeri artarken, Euro/TL yüzde 0,01 değer kaybetmiş oldu. Mavi Giyim, en çok prim yapan hisse olarak kaydedildi. 

Altın mı dolar mı? Yatırımcıların gözde sorusunun yanıtı ünlü kripto fenomeninden geldi!

Pek çok kişi altın mı yoksa dolar mı alması gerektiğini araştırırken, merak edilen sorunun cevabı ünlü kripto fenomeninden geldi. Peki altın mı dolar mı? 

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Dolar mı, euro mu, borsa mı, altın mı?

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftalık oranda ortalama olaeak yüzde 0,31 değer kazanırken, Dolar/TL yüzde 0,01, uro/TL yüzde 0,13, altının gram fiyatı da yüzde 2,81 değer kaybettiği belirtildi.

Altın mı, Chanel çanta mı, Zorlu Center’da ev mi, Bodrum’da yazlık mı? Hangisi çok kazandırıyor?

Ekonomideki belirsizlik devam ederken, altındaki yükseliş yatırımcıyı cezp ediyor. Yatırım uzmanı ve ekonomist Tolga Aykut, altının sanıldığı kadar çok kazandırmadığını belirterek, kaybetmeyen yatırım araçlarını açıkladı.

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsa mı? dolar mı? altın mı? 

İki haftadır düşüş gösteren altın, bu hafta yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bu hafta altın, dolar, borsa ne kadar kazandırdı? Borsada en fazla primlenen hisse hangisi?

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Yatırım yapacaklar dikkat! Altın mı, toprak mı?

Enflasyon karşısında parasının değerini korumak isteyen vatandaş, en karlı yatırımın hangisi olduğunu araştırıyor. Dolar mı, faiz mi, altın mı derken, kuyumcu ve yatırımcı Aksel, en çok paranın topraktan kazanılacağını söyledi.   

Altın almak isteyenler için flaş bir uyarı geldi: Gram ya da çeyrek altın almayın! 

Altın almak isteyenler gram altın mı yoksa çeyrek altın mı almaları gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için flaş uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Orduda altın mı var Haberi

Orduda altın mı var

İrfan Balkanlıoğlu,  "Ordu'da geçtiğimiz yıl fındık olmadığı için millet ekonomik sıkıntıya girince bu sefer altın rüyaları, define rüyaları görmeye, kazmayı küreği alan her yeri kazmaya başladı. Bunlardan vazgeçmelerini tavsiye ediyorum" dedi.



Ordu'nun Altınordu İlçesi Eskipazar Mahallesi'nde 16'ncı yüzyılda yapıldığı tahmin edilen tarihi Eskipazar hamamının yakınında, inşaat çalışmaları süren Botanik bahçesinde, kazı sırasında işçilerin 2 küp altın bulduğu iddiaları yerel medyada yer aldı. Haberin sosyal medyada da hızla yayılması üzerine kentte altın heyecanı yaşandı.


Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun talimatı üzerine jandarma botanik bahçesi inşaat alanında inceleme yaparak kentte yayılan "iki küp altın bulundu" iddialarının gerçeği yansıtmadığını tespit etti. Vali İrfan Balkanlıoğlu, sosyal medya tarafından kulaktan kulağa hızla yayılan haberlerin doğru olmadığına dikkat çekerek bu tür haberlerin dikkate alınmamasını istedi. 


FINDIK OLMAYINCA ALTIN RÜYASI...