15 / 05 / 2024

Ören Posiedon taş

Ören Posiedon taş

Evrensel Gazetesi muhabirlerinden Özer Akdemir'in bugün yer alan haberine göre; Burhaniye Ören’de mavi bayraklı kıyıların ve uluslararası korumalı Posiedon çayırlarının üzerine taş ve beton dökümü yeniden başladı.

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

360 HDO ile Demirbaş Hanesel ortaklığının beşinci projesi olan 360 Villas Tepeören villa projesinde satışlar devam ediyor.

Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu! 

Migros Market'te Birlikten Berekete kampanyası çerçevesinde yüzleri güldüren dev indirimler açıklandı. Yüzde 35'e varan indirim başladı. Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu!  İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Altın için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak! Bu rakamı gören başını taşlara vuracak

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Ocak enflasyon verisine çevrildi. Enflasyon öncesi dev kurumdan altın için yeni senaryo geldi! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak!  Bu rakamı gören başını taşlara vuracak.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

Taşören İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taşören İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taşören İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Beyrut'ta evleri hasar gören vatandaşlar zararlarının karşılanmasını bekliyor!

4 Ağustos'ta  Beyrut'ta meydana gelen patlama nedeniyle evleri zarar gören 15 binden fazla zararının karşılanmasını bekliyor.

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

İzmir'de evleri zarar gören vatandaşlar taşınıyor!

İzmir Seferihisar'da yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde evi zarar gören vatandaşlar, binalarını tahliye ediyor. Adalet Apartmanı’nda oturan Sevda Çavuş, "Şu an taşınıyoruz çok kötü haldeyiz, kimisine yarım saat kimisine bir saat izin verildi'' dedi.

Elazığ'da depremde hasar gören yapılar için başvurular 13 Ağustos'ta sona eriyor!

Elazığ'da 24 Ocak tarihinde yaşanan depremde hasar gören yapılar için başvuru süresinin 13 Ağustos'ta sona ereceği bildirildi.

Esenyurt'ta depremden hasar gören 4 katlı bina boşaltıldı!

İstanbul'daki dün meydana gelen depremin ardından Esenyurt'ta hasar gören 4 katlı bina boşaltıldı.

Ören Posiedon taş Haberi

Ören Posiedon taş

Ören sahillerinde, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bursa IV. Bölge Müdürlüğü tarafından 2011 yılında başlatılan “Burhaniye Kıyı Erozyonu Önleme Mahmuz İnşaatı” ile, denizin içine 65’er metre aralıklarla 25’er metre uzunluğunda kayalar döküldü. Yöre halkının ve turizm işletmelerinin bilgisi dışında başlayan çalışmanın kim tarafından ve niye yapıldığı uzun süre öğrenilemedi. Bakanlıkça yapıldığı anlaşılan projenin imar planlarına ve imar mevzuatına aykırı olduğunun ortaya çıkmasının ardından, Ulaştırma Bakanlığı Bursa IV. Bölge Müdürlüğünün apar topar bir imar planı teklifi hazırlatıp ve mevzuat gereği 9 kuruma görüş için gönderdi.


ULUSLARARASI KORUMAYA RAĞMEN


Kaymakam ve Burhaniye Belediyesinin bilgisi dışında gerçekleştirilen bu çalışmanın, yörenin denizinde bulunan ve uluslararası sözleşmelere göre korunması devlet güvencesinde olan Posidonia oceanica’ya da (deniz çayırı, deniz eriştesi) büyük zarar verileceği dile getirildi. Mahmuzların kaldırılması...